Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayhan???

Xecutioner

Öne çıkan mesajlar

said:
THiM, 12 January 2004 02:58 tarihinde demiş ki:
Ben kucak açsınlar demiyorum ki. Herkes gibi o da yarışsın, normalde şimdiye çoktan elenmesi gerekirdi
Bence elenmesi gerekmezdi . Sesi bana göre berbat ama beğenilebilir bu zevktir .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Budala çok küçük bir şey. O derecede bir şey olması için nasıl bir laf edilmesi gerektiğini sen de biliyorsundur. Ki zaten büyük ihtimalle bir seferlik değildir bu[signature][hline]
^._.^

[Bu mesaj THiM tarafından 12 January 2004 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THiM, 12 January 2004 03:00 tarihinde demiş ki:
Ayrıca popstar olsa da suçu affedilecek diye bir şey yok? Affetme kurumu falan yani ne alaka ki? Bayhan oraya kendini topluma affettirmek için mi girdi dedi kadın zaten çözemedim
O amaçla girmesede bu yarışma aracılığıyla . Toplumun kendisini ödüllendirmesini başarıyor . Bu aynı şuna benziyor . Kardeşini öldüren bir adama hiç üşenmeden milyarlar veriyorsun .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THiM, 12 January 2004 03:01 tarihinde demiş ki:
Budala çok küçük bir şey. O derecede bir şey olması için nasıl bir laf edilmesi gerektiğini sen de biliyorsundur. Ki zaten büyük ihtimalle bir seferlik değildir bu
O sadece bir örnekti lafı tahmin edebiliyorum . Ama suçu hafifletmek için yalan olup olmadığı bilinemez . Tanık Varmı ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ayrıca popstar olsa da suçu affedilecek diye bir şey yok? Affetme kurumu falan yani ne alaka ki? Bayhan oraya kendini topluma affettirmek için mi girdi dedi kadın zaten çözemedim

öyle demedi zaten arkadas yanlis soylemis.. burasi suclulari topluma kazandirma yeri degil dedi[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b]
Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b]
Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 12 January 2004 03:09 tarihinde demiş ki:
said:

öyle demedi zaten arkadas yanlis soylemis.. burasi suclulari topluma kazandirma yeri degil dedi
ne farkeder nasılsa yakın anlamlar lafı hatırlayamadım :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 12 January 2004 03:14 tarihinde demiş ki:
bisi farketmezde olmayan laf üzerine arkadas bosuna yorum yapip canini sikmasin diye dedim :-p
:)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

[Bu mesaj zgrw tarafından 12 January 2004 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha uzaması saçma ama kafama takıldığı için söylüyorum. Bayhan serseri olsaydı bile artık olmayacağım diyor. Serseriliği seçmemiş birisi için bu tanım hoş değil. Burada kast sistemi mi var ki serseri adam star olamasın? İşte oyları da topluyor? Ayrıca o adam öldürdü diye biz de onu mu öldürmeliyiz ?[signature][hline]
^._.^
Sosyal ağlarda paylaş

Türk toplumunda, gerizekalı gıcıklık reaksiyonu diye bişey var. Adamlar(juri) Bayhan gitsin dedikçe sırf gıcıklığına oylarını Bayhan denen o şahısa veriyolar.
Geçmişlerine gelince, eminim ki Bayhan'ın geçmişini biliyodu bu adamlar. Zaten oraya 6 tane (ya da kaç taneyse artık) sadece sesi veya sahne performansı iyi finalist çıkarsalardı bu kadar tutmazdı yarışma. Ne yaptı adamlar, bi rus çıkardılar, bi sakat, bi tane de katil al sana gündem. Türkiye gibi "gelişmekte olan", yani kısaca gelişememiş devletlerde gündemi değiştirmek maalesef bu kadar kolay.
Valla ne diyim, bizim bütün ev halkı sabah akşam, tekrarlar da dahil bu yarışmayı izliyolar ve ben aşırı derecede kıl oluyorum bu işe. İnşallah bir ikincisi falan yapılmaz da kurtuluruz. Zaten o yarışmayı kazananın adını da bi daha duyucağımızı sanmam.[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THiM, 12 January 2004 08:38 tarihinde demiş ki:
Daha uzaması saçma ama kafama takıldığı için söylüyorum. Bayhan serseri olsaydı bile artık olmayacağım diyor. Serseriliği seçmemiş birisi için bu tanım hoş değil.
Terkar yapmayacağından nasıl emin olabilirsin ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

[Bu mesaj zgrw tarafından 12 January 2004 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 12 January 2004 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir yakınımı öldürse tabii ki ona hayran olacak değilim kaldı ki şu an da hayran olduğum gibi bir izlenim mi var anlamadım ama elenmesine mazeret bunu göstermek ve bunu reklam haline getirmekti benim ilk sataştığım

Tekrar yapmayacağı gibi bir garanti olamaz ama o yarışmadaki herhangi bir kişi de pekala insan öldürebilir. Bu son mesajım bu konuda çünkü farklı alanlar kaydı dün gece zaten. Bırakalım birinin suçuna ve cezasına mahkemeler karar versin, popstardaki jüri değil.
[signature][hline]
^._.^

[Bu mesaj THiM tarafından 12 January 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj THiM tarafından 12 January 2004 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece bir yere kaymadı senle gayet güzel tartıştık bu konuyu . kimse sana hayransın demiyor . gene bu olgunlukla yaklaşırmıydındiyor . Haklısın o yarışmadaki herkes adam öldürebilir ama bayhanın öldürme ihtimali hepsinden daha fazla[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 12 January 2004 10:06 tarihinde demiş ki:
tHİM ÖLDÜRDÜĞÜ KİŞİ SENİN AKRABAN OLSA BU KADAR OLGUN KONUŞUR MUYDUN? Pardon caps açık kalmış.
Düşün ki senin abini öldüren kişi şu an o.

bu tabir hiç hoşuma gitmedi. ne yani illa benim bi akrabamımı öldürmesi gerek?
biraz empati yaparak anlayabilirim yaşadıysamda ister istemez acımı yüreğime gömerim ama onu yargılamak hiçbirinize düşmez, adam cezasını çekmiş yani ıslah olmuş. hapishanenin amacıda budur insanların sicillerini lekeleyip sokağa atmak değildir ha dersenki adam 2 yıl yatmış aftan çıkmış buda senin adalet sisteminin sorunu o zaman devleti ve hukuk mekanizmasını sorgularsın yani yok o senin abin olsa yok amcan olsa ne olcak o zaman sadece benim için fark eder milyonları ilgilendirmez dediğin gibi BENİM abim.
Sosyal ağlarda paylaş

olay herkezi ilgilendirir . öldürülen bizimde akrabamız olabilirdi . orda öldürülen kişinin ailesi acı çekerken senin bu adamı ödüllendirmen doğrumu ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

bayhan daki hayat bendede olsa bende katil olurdum
adamın annesi intihar etmiş bunuda oldurmek istemiş
adam uvey annesiyle falan almanya da kalmış
bide acaip bi yerde askerlik yapmış[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Sosyal ağlarda paylaş

herkes ankarada askerlik yapıo dimi.
baş kimsenin üvey annesi olmamış hayatında dimi
kimsenin annesi intehar etmemiş dimi
Bunun gibi kaç örnek var ama hepsi katil olmuyor[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...