Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 YA abi bir insan nası bu kadar kof olur ve popstarda 1. olur anlamıyorum[signature][hline]"Oh My God! Aliens!! Don't eat me! I have a wife and children!! EAT THEM!!!" -Bomba şahsiyet Homer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 oohh may darlliiikkk[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Türk milletini sevmiyorum. valla ırkçıyız ya.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bu yarışma izlenmemeli,hepinizi kınıyorum:yapma: 8-)![signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Aa öyle demeyin geleceğin George Michael i o.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bayhana laf yok kral o[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Abi adam çok kötü ya ciddi felaket bi adam ve işin kötüsü jüri fln adamın manyak Elvis fln gibi olduğunu düşünüyo NASI ABİ??[signature][hline]"Oh My God! Aliens!! Don't eat me! I have a wife and children!! EAT THEM!!!" -Bomba şahsiyet Homer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Türkiş Elvis BAYHAN!!![signature][hline]"Oh My God! Aliens!! Don't eat me! I have a wife and children!! EAT THEM!!!" -Bomba şahsiyet Homer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Canım halkım benim, ne seçseler ayrı olay oluyo..[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bi mantıklı herif yok koca ülkede.. My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Oylarla seçilmiyor mu bu adamlar? ee... aziz türk halkının oylarına laf etmek bizim ne haddimize.... peeh![signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bayhan Forevır PUAHAHAH[signature][hline]"Oh My God! Aliens!! Don't eat me! I have a wife and children!! EAT THEM!!!" -Bomba şahsiyet Homer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Katil...Boynunda bir sorun var gibi... Zamansız gülüşleri ile etrafa mutluluk saçıyor,Mükemmel(!) söylüyor şarkıların alayın.. O BİR MUTLULUK MELEĞİ! O BİR POPZTAR! Süper.. süper... Afferim... !YAZIK abi izlemeyin,izlettirmeyin! Dün ilk defa izledim programı yemek yerken arkadaşla.. Yemek boğazımdan geçmedi o Bayham mıdır neyin nesidir,şarkıyı rezil ederken! İlk çıkan Elena(rus olan sanırım) şarkının orjinal haline göre,oldukca hoş söyledi... Eleştirmenlerede kafam girsin.. O kadar insanın önünde utanmadan kavga ediyorlar,bir birlerine kale gelmez insan için küçük düşürecek hareketler yapıyorlar.. Out...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 +1000..0 halfmumi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ya şu topicler yasaklansın yaa[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 walla bizim servis $oforu yeniliklere herzaman kucak acıyor .. bu aralar sabah koru karga b.kunu bırak yemeyi daa sıcmadan okula gittiim oluyor ve kaset olrak popstar albumunu dinliyorum .. Beyin yıkıyolar beyiin !![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Izlemiyorum izlettirmiyorum... Bayhan morgdan çıkmışa benzeyen dimi[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Keşke Bayhan elenseydi, birden elendiği için sinirlenseydi katil duyguları ağır basıp armağanı boğazlasaydı.[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bonus +1[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bize gazetecilik sınavında Bayhan sorusu çıktı. "Popstar yarışmasındaki Bayhan'ın durumunu popüler kültür açısından yorumlayınız." Dedim Bayhan sabıkalının tekidir orada bir işi yok halbuki ben kendime göre yorumlamışım popülerkültüre göre yorumlayacaktım o sorudan 0 alırım heralde.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 walla sizin oretmeni bi pataklamak lazım .. Egr 0 alırsan okul idaresine ve veline $ikayet et bence ole soru mu olur ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bayhan müslüm gürsesin tahtının adayı bence[signature][hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ulan işiniz gücünüz yokmu da popstar izliyonuz hay allam ya nerelere geldik düştüğümüz durumlara bak ha bide buraya açıyonuz bayhanmış hamdullahmış abdurrahmanmış fadimeymiş töbe töbe[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 gidin yatın la töbe töbe işinizmi yokda bayhan la uğraşıyonuz[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bu forumların neden her alanında ayrı ayrı bayhan adındaki adamın ve o salak pop star adındaki yarışmanın topicleri var bi anlam veren varsa beri gelsin.[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 oh be bi akıllı daha çıktı sonunda ya kralsın baba arkandayım bak[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar