Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayhan???

Xecutioner

Öne çıkan mesajlar

Oylarla seçilmiyor mu bu adamlar? ee... aziz türk halkının oylarına laf etmek bizim ne haddimize.... peeh![signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

Katil...Boynunda bir sorun var gibi...
Zamansız gülüşleri ile etrafa mutluluk saçıyor,Mükemmel(!) söylüyor şarkıların alayın..
O BİR MUTLULUK MELEĞİ! O BİR POPZTAR!
Süper.. süper...

Afferim...

!YAZIK abi izlemeyin,izlettirmeyin! Dün ilk defa izledim programı yemek yerken arkadaşla..
Yemek boğazımdan geçmedi o Bayham mıdır neyin nesidir,şarkıyı rezil ederken!
İlk çıkan Elena(rus olan sanırım) şarkının orjinal haline göre,oldukca hoş söyledi...

Eleştirmenlerede kafam girsin..
O kadar insanın önünde utanmadan kavga ediyorlar,bir birlerine kale gelmez insan için küçük düşürecek hareketler yapıyorlar..

Out...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Başlangıç
Sosyal ağlarda paylaş

walla bizim servis $oforu yeniliklere herzaman kucak acıyor .. bu aralar sabah koru karga b.kunu bırak yemeyi daa sıcmadan okula gittiim oluyor ve kaset olrak popstar albumunu dinliyorum .. Beyin yıkıyolar beyiin !![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke Bayhan elenseydi, birden elendiği için sinirlenseydi katil duyguları ağır basıp armağanı boğazlasaydı.[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Sosyal ağlarda paylaş

Bize gazetecilik sınavında Bayhan sorusu çıktı.

"Popstar yarışmasındaki Bayhan'ın durumunu popüler kültür açısından yorumlayınız."

Dedim Bayhan sabıkalının tekidir orada bir işi yok halbuki ben kendime göre yorumlamışım popülerkültüre göre yorumlayacaktım o sorudan 0 alırım heralde.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

walla sizin oretmeni bi pataklamak lazım .. Egr 0 alırsan okul idaresine ve veline $ikayet et bence ole soru mu olur ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Sosyal ağlarda paylaş

ulan işiniz gücünüz yokmu da popstar izliyonuz hay allam ya
nerelere geldik düştüğümüz durumlara bak ha
bide buraya açıyonuz bayhanmış hamdullahmış abdurrahmanmış fadimeymiş töbe töbe[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...