Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Arkadaşlar TORNADO GeFORCE FX5200 128MB ekran kartı almaya karar verdim ancak anakartım 4x AGP Destekliyor fakat bu 8x AGP istiyor?? Mecburen yeni anakart mı almak zorundayım?(komik bi soru oldu kabul diyorum :)) bir soru daha anakart yanında başka bişeyler de almam gerekiyormu acaba (arkadaşlar kasa falan dedi de) ? yardım ederseniz sevinirim teşekkürler..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Birde bunun TORNADO GeFORCE " 4 " FX5200 'i var hangisi daha iyi acaba?[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 8x ile 4x arasinda performans farki yok, sadece pazarlama taktigi.. vede 4x kartta 8x destekleyen ekran karti calisir, ama 4x modunda calisir, performans kaybin binde 5 falan olur.. ekran karti olarakda ikisinde alma birbirlerinden kotu kartlar ama madem paran yok ucuz bir ti4200[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ti4200 nedir? (çok özürlüyüm) Ya da ne tür kartlar önerirsiniz? 100 milyon civarları..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 100 milyonun varsa en iyisi geforce fx5200[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 tamamda ne marka ?[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ASUS Magic Geforce FX5200[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 teşekkürler inceleyeceğim..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar