Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue leveling talent yardimi


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Talent genelde yalan oluyor levellarken, mesela level 40'ken bi anda 31 puanla alacagin talentler baska, daha 2-3 puanin varken oncelik verecegin talent baska oluyor. Onun icin en iyisi combat/ass agirlikli kafana gore vermek belli bi yere kadar, zamani gelince 1g verir respec eder duzgun bir builde gecersin.

Ilk almak zorunda oldugun, kacari olmayan sey Improved Sinister Strike. Ondan sonra oncelik verilesi seyler: Malice, Improved Eviscerate, Precision, Master of Deception. Zaman ilerledikce Ruthlessness, Lethality, Relentless, Deflection, Riposte, DW Spec. gibi.

Bunlari yazarken ilk dediklerime bir ornek cikti mesela; Imp. Sinister aldiktan sonra Precision alabilmen icin 3 puan daha harcaman lazim Combat'a, seceneklerin Dodge ve Gouge talentleri. Bunlardan dodge level icin biraz daha uygun ama asiri gerekli degil, talent puanin da azsa buraya 3 puan harcayana kadar once Malice falan almak istersin, ama bi 60-70 olsan hic dusunmeden Gouge+Precision alirsin, bunun gibi farklar oluyor arada. Onun icin (bir leveling guide'da falan bulmazsan) ugrasma simdiden talent isleriyle, en son respecler halledersin.
Mesaj tarihi:
Lvl 40'a kadar talent ın pek önemi kalmıyo cidden. Yeni patch itibariyle zaten itemlar bufflandı. Toplarsın dungeondan iyi itemları holy specle bile hızlı lvlin yaparsın. Pri için söylüyorum tabi :) O yüzden çok kafaya takma.
Mesaj tarihi:
2 puan imp sinister a
3 puan dodge a
5 puan precision a
1-2 puan slice and dice a
imp sprint e 2 puan
dual wield spec e 5 puan
Blade flurry al

Oradan Assasination

Malice 5 puan
Imp Eviscerate 3 puan
Ruthlessness 2 puan
Relentless 1 puan
Ruthlessness 3. puan


Buradan tercihine göre devam edebilirsin, ya sonraki 5 level ı lethality e ya da combat a (weapon specialization, Adrenaline rush falan )

Sonrası gelir zaten
Mesaj tarihi:
Level 40'a kadar şöyle bişi olabilir mesela.


Bundan sonra ruthlesness'e 3. puanı
Lethality
Dual Wield spec
Blade flurry
Hangi silahı kullanıyorsan onun spec'i(önerim sword kullan)
Aggression
Adrenaline Rush
Weapon Expertise
Vitality
Combat Potency
Surprise Attack

Zaten puanlar bitmiştir.(galiba fazla bile)
Mesaj tarihi:
Valla hem gnome hem undead rogue kastım.2 sindede lvl kasarken her türlü talenti denedim sana en güzel ve en rahat talent in combat sword-fist olduğunu söyleyebilirim.1.si kesinlikle dagger kullanma(aman stun tutmadı,backstap atamadım vs vs tarzı olaylar yaşamazsın.cheap shot-sinister-sinister-sinister-evis.çok rahat ve oynaması çok kolay)
Şu an talentlerin isimleri pek hatırlamıyorum oyunu bırakalı bir kaç ay oldu fakat sinister strike a ver parry e ver disarm a ver,chance to hit with mlee ye ver off hand damage güçlendirmeye ver.dodge a ver.yüzyüze kapışırken parry ve disarm bir çok kez hayatını kurtarır.%2 hp ile parry yapıp mobun silahı disarmladıktan sonra kidney+sinister ile kestiğimi hatırlıyorum.Blade furry e ver tabiki.Adrenalin rush a kadar başka talente verme sadece combata git.raidlerden önce 5 man kasarken çok işine yarar.Bir örnek veriyim.Yeni 70 olmuştum combat fisttim.Shadow Labsta tank öldü diğer dps ler öldü ben ve healer kaldık.Splash+adrenalin rush+dodge+heal ile hepsini kestik.Bir çok kez buna benzer olaylar yaşayabilirsin 5 man dungeonlarda.
×
×
  • Yeni Oluştur...