Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account sistemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir ayrıntıdan bahsetmek istiyorum. Online acc sisteminin bazı riskleri var.
Örnek olarak server adminin acc si Patara
bende acc açarken Pataraş olarak açıyorum fakat sphere ş yi siliyor ve patara acc nin üzerine senin belirttiğin şifreyi güncceliyor. Çok tehlikeli yani. Bir diğer dikkat edilmesi gereken husus, kullanıcı adı nın yanında hiç bir sembol kabul ettirmeyin. Örneğin patara / plevel=7
şeklinde bir kullanıcı adı patara playerına level olarak başlatır. :) Ama dedim gibi bunlara dikkat ettikten sonra sorun yok kolay gele
Mesaj tarihi:
patara zamanında bu işlerle çok uğraştın anlaşılan . bütün hileleri biliyorsun :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 15 January 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
patara zamanında bu işlerle çok uğraştın anlaşılan . bütün hileleri biliyorsun :)

Biz buna ya$anmi$ olaylardan kazanilan tecrube desek ?[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..
Mesaj tarihi:
ben bitek kendini plevel verme olayını bilmiodum :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 15 January 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
patara zamanında bu işlerle çok uğraştın anlaşılan . bütün hileleri biliyorsun :)

Ne alaka başımıza gelmeseydi bizde bilmeyecektik.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovdukları gibi burada da bazı uyarılarda bulununca hacker olduk iyimi :)
Mesaj tarihi:
ehuehu şakasına dedik yaws nie hacker olsaın[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
Script Sharing sitesinde vardı galiba , scriptsharing.cjb.net[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli;
Şarkılar yarıda kaldı.
Bütün bahçeler kilitli;
Anahtar Tanrıda kaldı.

Geldi çattı en son ölmek.
Ne bir yemiş, ne bir çiçek;
Yanıyor güneşte petek;
Bütün bal arıda kaldı.
Mesaj tarihi:
ya birisi sölesede bende yapsam ? herkez öle olur böle olur link felan verirseniz sevinirim bende yapmak istiyorum birde anlatırsanız sevinirim[signature][hline]Where is Anatolia?
Hades is Forever Paticik.Com

• Yeni Oluştur...