berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Arkadaşlar hazır acc sistemi kullanan arkadaşlar kullandıkları sistemi yazabilirlermi Teşekkürler...
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 kullanmiyorumda, dagger'in bi tane php scp'si vardi o senin i$ini gorur.[signature][hline]- never too old to learn!
patara Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bir ayrıntıdan bahsetmek istiyorum. Online acc sisteminin bazı riskleri var. Örnek olarak server adminin acc si Patara bende acc açarken Pataraş olarak açıyorum fakat sphere ş yi siliyor ve patara acc nin üzerine senin belirttiğin şifreyi güncceliyor. Çok tehlikeli yani. Bir diğer dikkat edilmesi gereken husus, kullanıcı adı nın yanında hiç bir sembol kabul ettirmeyin. Örneğin patara / plevel=7 şeklinde bir kullanıcı adı patara playerına level olarak başlatır. :) Ama dedim gibi bunlara dikkat ettikten sonra sorun yok kolay gele
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 patara zamanında bu işlerle çok uğraştın anlaşılan . bütün hileleri biliyorsun :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: zgrw, 15 January 2004 20:58 tarihinde demiş ki: patara zamanında bu işlerle çok uğraştın anlaşılan . bütün hileleri biliyorsun :) Biz buna ya$anmi$ olaylardan kazanilan tecrube desek ?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR..
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ben bitek kendini plevel verme olayını bilmiodum :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
xheana Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Pataranın Dediği Doğru .. Dikkatlı Olun.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
patara Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: zgrw, 15 January 2004 20:58 tarihinde demiş ki: patara zamanında bu işlerle çok uğraştın anlaşılan . bütün hileleri biliyorsun :) Ne alaka başımıza gelmeseydi bizde bilmeyecektik.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovdukları gibi burada da bazı uyarılarda bulununca hacker olduk iyimi :)
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ehuehu şakasına dedik yaws nie hacker olsaın[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 dagger ın php scriptini neren bulabilirim? eğer içinizden birinde varsa [email protected] adresine gönderebilir.
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Script Sharing sitesinde vardı galiba , scriptsharing.cjb.net[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya birisi sölesede bende yapsam ? herkez öle olur böle olur link felan verirseniz sevinirim bende yapmak istiyorum birde anlatırsanız sevinirim[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 dagger buralardaysan ve mail atarsan sevinirim. Ayrıca script elinde bulunan arkadaşlar bunu bizimlen paylaşırlarsa herkez daha mutlu olacaktır.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Baggionun yazdiği sabit threadlerin içinde scriptsharing diye bir bolum var orada bir zmnlar vardi. bir göz atmani tavsiye ederim.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi
Öne çıkan mesajlar