Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nouma'nın haksız kovuluşu


hasansemre

Öne çıkan mesajlar

İçime dert oldu gitti BJK için sembol olmuş çok sempatik bir futbolcu ama BJK kendi elleri ile afaroz etti adamı bence Nouma'ya yapılmış çok büyük bir haksızlık var başkanlar birbirine taraftarlara malum hareketleri yapıp koltuklarında oturuyorlar ama Nouma bir gol sevinci yüzünden kovuluyor Bilgili yönetiminin en büyük hatası budur.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

falla ne bilim ben arama yapmak da zor geldi ama burda neden hep böyle aşağılayıcı tavırlara maruz kalıyor insanlar az önce aklıma geldi ben de açtım gitti napayım yani 9 ay önce yoktum burda hack kabiliyetlerimi konuşturup serverın tarihini 9 ay önceye alıp tekrar mı açıyım yani topici :) ne yapabilirim.
Bana bir yol göstert o zaman hımmm hummm hmmmm xxx tarih kadar önce nerdeydin diyeceğine.
Hack konusuna gelince öyle bir kabiliyetim yokk![signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar bir galatasaray'li bile olsam, nouma'yi severdim ve o yaptigi hareketi herhangi bir ba$ka avrupa ulkesinde yapsa bu kadar sansasyon yaratilmazdi, yonetim nouma'yi gondermek icin bahane ariyordu ve sonunda buldu ve gonderdi (medyadan devamli gelen tepkilerin sonunu bulmasi icin.) kisacasi medyaya kurban gitti nouma.[signature][hline]- never too old to learn!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle düşünürsen dil çıkartan oley çeken bacaklarını açıpta tribünlere doğru kayan futbolcuların hepsinin gönderilmesi lazım tribünlerde bayan var çocuk var vs vs vs.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 13 January 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
ne kadar bir galatasaray'li bile olsam, nouma'yi severdim ve o yaptigi hareketi herhangi bir ba$ka avrupa ulkesinde yapsa bu kadar sansasyon yaratilmazdi, yonetim nouma'yi gondermek icin bahane ariyordu ve sonunda buldu ve gonderdi (medyadan devamli gelen tepkilerin sonunu bulmasi icin.) kisacasi medyaya kurban gitti nouma.


yönetimin nouma yı göndermek için bahane falan aradığı yoktu bence. federasyonun 6 ay ceza vereceğini öğrenip yüzüncü yıl hede hödösünü ve bjk gibi centilmen bir takıma yakışmaz falandı filandı gibi bahaneler uydurup yolladılar (daha önceden gördüğü bi kaçtane kırmızı kartda tuzu bibieri oldu istanbulspor maçı, gençlerbirliği kupa maçı). futbol oynarken yüreiğini ortaya koyan sayılı oyunculardan biriydi nouma yazık oldu bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Noumanın gönderilmesi haksızlıktı diyen her Beşiktaşlı fanatiktir ve tartışmaya gerek yoktur.%100 haklı bir karardı bjk göndermese federasyon gönderecekti zaten.Ayrıca yinede Nouma beşiktaş tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır ne mal olduğu belli olan adamı 2. kez transfer ettiler diye.Zaten sonrada ne yaptığı ortada.(Tombala Çekiyor-Erman TOROĞLU)[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 13 January 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 13 January 2004 17:30 tarihinde demiş ki:
Böyle düşünürsen dil çıkartan oley çeken bacaklarını açıpta tribünlere doğru kayan futbolcuların hepsinin gönderilmesi lazım tribünlerde bayan var çocuk var vs vs vs.

yaw dil cikarmak vs malafati avuclamak allahini seversen ayni keseyemi koyuyon :D gebertme beni burda. 2 yasindaki cocuk bile dil cikariyo nah yapiyo ama nouma gelmis 28 -29 herneyse işte bu yaşta .olmaz kardeşim iyi yaptilar.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 13 January 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
Nouma bir gol sevinci yüzünden kovuluyor


sizce normal mi elini şortunun içine sokup tombala çekmesi? :D

kovulması doğal bir sonuç çunku adam almış eline karıştırıp duruyo daha nice sapıklıkları da vardı zaten... Bu Bilgili yonetiminin prensiplerine baglı olduğunu gosteriyor bence...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Şükürde klübede açmış bacakları atmış elini içeri oturuyodu onu niye kovmadılar boş işler bunlar sbasın amacına ulaştı BJK'ya aşık bir adam gitti şimdi düğünlerde oynuyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...