porsuk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 arkadaşlar birkaç sorum olucak (acemilik) 1.uo2 oynamak istiyorum KR ve uo2 aynı şeylermi? 2.mutlaka orjina cd ve cd key almak gerekirmi? yoksa uo2 yi down edip oynamam mümkünmü? 3.osi şuan KR mi ve oside nasıl acc yaratabilirim acc yaratırken nelere dikkat etmeliyim? 4.googlede aradım fakat osi uzerine çok sayfa çıktı orjinal resmi sitesinin adresi nedir bu sorularıma cevap bulabilirsem çok müteşekkür kalırım pati forumlarını aradım fakat net bi cevap bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Öncelikle Uo2 diye birşey yok benim bildiğim.KR, UO oyununun yeni grafiklerle güncellenmiş paketidir sadece. Elinde orjinal uo cd si var ise ( yoksa direct2drive.com dan satın alabilirsin) www.uo.com sitesinde sol taraftaki account management linkine tıklayarak yeni hesap yaratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hmm yani orjinal cd almam gerek ve KR patch gibi yüklenicek peki şuan oside oynamak için uo nun hangi sürümünü almalıyım uo samurai falen diyolar yoksa samuraiden başka bi paket varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Orjinal cd almayacaksın, forumlarda aratırsan en son sürüm için bir download linki bulursun.Daha sonra Direct2drive.com dan alacağın bir aktivasyon kodu ile oyuna üye olabilirsin.Yalnız Direct2drive.com sitesi biraz gıcıktır, almak için her türlü bilgiyi vermene rağmen devamlı hata verir site.Sen siparişi verdikten sonra, eğer dediğim gibi bir hata olursa mutlaka site yetkililerine bir mail yaz.Geç de olsa ilgileniyorlar. Ultima Online : Mondain's Legacy sürümünü alırsan işini görür.Kingdom Rebornu da istersen çekebilirsin, mondains legacy üyeliği onu da çalıştırıyor.Yalnız dikkat et, download edeceğin versiyon da satın alacağın versiyon da aynı olsun.Mondains legacy satın alarak elde ettiğin kod, samurai empire kurduktan sonra oyuna girmeni sağlamaz.İllaki mondains legacy kuracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ayrıca Osi de şuan hem kr hem 2d clientı serverda aynı anda oynayabılıyorlar isteğe bağlı yani.Eger uo ya tamamen yenı baslıyorsan onerım kr ye başlaman cunku azda olsa gelecegı olan kr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yaw ben şimdi oynayacam oside. gittim 14 günlük beleş account aldım ama kredi kartımı fln yazdım 14 gün sonra alsınlar paralarını account devam etsin diye. ama uom orjinal değil. napacam almam gerekecek mi? gerekecek se ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Hayır gerekmez oyunu download edip accun olduktan sonra sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar