Queen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Geçmiş olsun. Alakasız olacak ama anlamadığım bir şey var. Kızın adı "Dua" mı? İlk typo sandım ama değil sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Tek bir tavsiye... Artistlik yapma. Öle artistik bi hareket yapayım deme. Posta koyayım falan filan ayaklarına hiç girme. Hatta 2. tavsiye... Bırak allasen kızmı yok? Ondan daha çok yakın olabileceğin kızlar var dışarda. İlle de o mu? Hmpf. Yok geçen gün orta okulda kaldı ''Senden hoşlandım, çıkalım mı?'' ayakları muhabbet olmadan kafasıyla gittim kıza. Muhabbet kurmaya çalıştım. Ve kız sallamadı. Sonunda artistik bi laf ve hareket... Şimdi ise sinir küpüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Yok abi kötü bir durum yok aslına bakarsan. şuanda hala aynı konuşyuoruz. sadece zaman lazım sanırım daha fazlası için. anlatıcam gene bu akşam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 candaş bence o kız yaş. hem zaten sen ondan hoşlanırken nasıl arkadaş kalacaksın o kısmı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bence hiç şansın yok geçmiş olsun. 1 ay sonra falan da istemeyecektir, hatta istersen bi süre görüşmeyelim vs. diyecek. Canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 +1 axedice. Moron falan değilsin deme böyle kendine,aptallık falan etmemişsin bence dört dörtlük idare etmişsin,kaliten düşmemiş yani.Tam dozajında ayar falan bence problem kızda.Boşver gitsin,takma kafana.Daha üsteleme,olgun bi kız değilse(bayadır okumadım topiği uzun mesajına hitaben yazıyorum sadece) belki kaç/kovala oynamayı deniyo olabilir dicem ama öylede görünmüyor.Benim tavsiyem arkadaş kal,fazla ipleme,normal takıl,başka kızmı yok moduna gir,hayatın tadını çıkar,canınıda sıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 burtonesk said: candaş bence o kız yaş. hem zaten sen ondan hoşlanırken nasıl arkadaş kalacaksın o kısmı merak ettim. tabiki kalmicam :D eheh bikaç planım var birlikte yapıcaz elbette =) BU akşam yazıcam 1 saat içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 C.tesi başka bir kızla yemeğe gidiyorum zaten. Kafamı dağıtıcam güzel vakit geçiricem. Yanlız bu kızdan çok hoşlanıyorum öyle kolaykolay bırakmicam (: Şimdi anlatmam gerekirse, şirkette ki deşifre olaylarını ben aldım. Yapılan toplantıların sempozyumların vs ses kayıtlarını yazıya dökmek benim işm artık. 1 saatlik kayıt için 40 alıyorum. Arkadaş ve dostlara veriyorum şuanda. saati 30 dan. 10 da bana kalıyor düzeltmler vs bana ait çünkü. 10 milyonda kendi payım. sonuçta 30 kayıt için, 20 de bana kalıyor. 22 saatlik ses kayıdından onada verdim 2 saat, dahada vericem. muhabbetimiz aynı süperlikte devam ediyor. Yemek yicez falan çok ykaında bi ara. bizede gelicek. Arkadaşça ama azıcık ucundan şeklinde koklicam arada. Bu başlık daha bikaç hafta daha burda en az (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yalancı 40 mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Arkadaşça ama azıcık ucundan şeklinde koklicam arada. "Soğuk bir gazoz istermisin yavrum" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 _TaYFo_ said: Arkadaşça ama azıcık ucundan şeklinde koklicam arada. "Soğuk bir gazoz istermisin yavrum" :D mesela yani? :D :D eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 zydar said: Arkadaşça ama azıcık ucundan şeklinde koklicam arada. ahah yardın ya :D arkadaş olayını bozma sakın,zaten ilgisi olan kız bisüre sonra bu ilişkiye türünün işleyişine dayanamayaraktan isyan ederekten koşar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ewt kiz dedigin olay merak ve sabirsizlik butunudur sen yat coola ilgisi varsa anlarsin hemn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 zamanla kızdan rahatsızlık hissetmeye başlayabilirsin, hatta çok çabuk sinirlenmey hareketlerine tepki koymaya bnaşlayabilirsin, hazırlıklı ol, kızı darlama o konuda. not: bütün kızlar aynı bide, yaşadığın olay bunu gösteriyo yani tepkiler falan hastasıyım bu olayın. lisede arkadaş olarak seviyorum vardı, ünide yeni ilişki istemiyorum acı çekmek istemiyorum var ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Dimi ya :D negüzel değinmişsin olaya eheh.Sonra kızlara "hepiniz aynısınız" deyince isyan ediyolar.Bu kız clanları arasında alınan kararlardan dolayıda benziyolar.Bahaneler paylaşılıyo clan içinde,sonra hepsi onu kullanmaya başlıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 peki ben bişi söleyebilirmiyim bi kız olarak?size bu konuda tüyo vermek istemezdim ama :P bence hatun kişiyle görüş normal davran arkadaş gibi duygusallık yapma şu sıra.şuan gerçekten kafası karışık olabilir,istemiyor olabilir yada bi elektrik almamış olabilir ama insanın her zaman elindedir kendisini sevdirmek(şunuda unutma ki kızlar ne zaman ilişkiden uzak durmaya çalışsalar,yara almamaak için kaçsalar en çok o zaman ihtiyaçları olur birine.psikolojik olarak dengesiz demektir ki deneyimli bi erkeğin en çok kullandığı nokta budur)sallaaa kızmı yok ayakları yapanlarıda sen salla ya hiç böyle bişey gelmemiştir başlarına yada elimi sallasam ellisi modunda geziolardır ki sen bişiler hissediosun hatuna senin yerinde onlarda olsaydı onlarda aynı durumda olurdu rahat edebilirsin o yüzden.nese..daha sonra ara sıra ilgi göster kıza ama çok aşırıya kaçmadan vur-kaç hesabı yada göster-çek.sars yani onu anladınmı?ne yaptığını anlayamasın beklediği tepkileri verme hiçbizaman.şaşırt onu!zaten bağlanmaya başladığını senden ilgi beklediğini zamanı gelince sen anlayacaksın.rahat davran,kendinden emin dur.ama hiçbizaman s.klemiyorum havasına girme salak gibi görünürsün.hadi bakalım şimdi uç,başarılar..bu taktik işe yarıyacak emin ol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kızların ilişkiden kaçtığı zamanlarda omuz aradıkalrı doğrudur fakat bir kızın uzun ilişki yaşayıp ayrıldığı dönemden sonra çıktığı ilk erkek arkadaşı kısa bir kullanım süresinden sonra terkedilmeye ve unutulmaya mahkumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 güzel açıklamış night906 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ya Candaş. Sen bırak kızları filan. Bana gel bak. Kale kuşatırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 murtyy said: ewt kiz dedigin olay merak ve sabirsizlik butunudur sen yat coola ilgisi varsa anlarsin hemn Aynen öyleyim zaten (: wildpervert said: zamanla kızdan rahatsızlık hissetmeye başlayabilirsin, hatta çok çabuk sinirlenmey hareketlerine tepki koymaya bnaşlayabilirsin, hazırlıklı ol, kızı darlama o konuda. not: bütün kızlar aynı bide, yaşadığın olay bunu gösteriyo yani tepkiler falan hastasıyım bu olayın. lisede arkadaş olarak seviyorum vardı, ünide yeni ilişki istemiyorum acı çekmek istemiyorum var ilginç.. kızları mutlu etmek aslında çok kolay sadece insan olmak yetiyor. Korax said: Dimi ya :D negüzel değinmişsin olaya eheh.Sonra kızlara "hepiniz aynısınız" deyince isyan ediyolar.Bu kız clanları arasında alınan kararlardan dolayıda benziyolar.Bahaneler paylaşılıyo clan içinde,sonra hepsi onu kullanmaya başlıyo :) gizli bir dernek olduğundan bende şüpelendim hatta bikaç tanesini sürekli izleidm ama bulamadım. gerçi bir kaç kere sinyal esrarengiz şekilde kayboldu ama bilemicem. parazittir.. night906 said: peki ben bişi söleyebilirmiyim bi kız olarak?size bu konuda tüyo vermek istemezdim ama :P bence hatun kişiyle görüş normal davran arkadaş gibi duygusallık yapma şu sıra.şuan gerçekten kafası karışık olabilir,istemiyor olabilir yada bi elektrik almamış olabilir ama insanın her zaman elindedir kendisini sevdirmek(şunuda unutma ki kızlar ne zaman ilişkiden uzak durmaya çalışsalar,yara almamaak için kaçsalar en çok o zaman ihtiyaçları olur birine.psikolojik olarak dengesiz demektir ki deneyimli bi erkeğin en çok kullandığı nokta budur)sallaaa kızmı yok ayakları yapanlarıda sen salla ya hiç böyle bişey gelmemiştir başlarına yada elimi sallasam ellisi modunda geziolardır ki sen bişiler hissediosun hatuna senin yerinde onlarda olsaydı onlarda aynı durumda olurdu rahat edebilirsin o yüzden.nese..daha sonra ara sıra ilgi göster kıza ama çok aşırıya kaçmadan vur-kaç hesabı yada göster-çek.sars yani onu anladınmı?ne yaptığını anlayamasın beklediği tepkileri verme hiçbizaman.şaşırt onu!zaten bağlanmaya başladığını senden ilgi beklediğini zamanı gelince sen anlayacaksın.rahat davran,kendinden emin dur.ama hiçbizaman s.klemiyorum havasına girme salak gibi görünürsün.hadi bakalım şimdi uç,başarılar..bu taktik işe yarıyacak emin ol ;) kafası karışık ve istemiyor gibi bişi.. yoksa 20000volt la çartığıma eminim =) Sana yüzde yüz katılyıorum. bu dönemde desteğe ihtiyacı var itiraf edemesede. Bende yanında olucam, elbet gelicek o zaman. C.tesi bir kızla buluşmam var ayrı (: Ama her zaman açık kapı bırakıcam onada. Eğlenmeye devam ama bu kız farklı bir yerde. Harika yazmışsın çok teşşekkür ederim cidden ilaç gibi geldi lafların. toplamda 2 kere ağzından seninle çok mutlu oluyorum dedi. kaçırdı ağzından. Dahasıda gelicektir ben mutlu ederim ehe :m Şaka bir yana O gleicek zamanı bekliyorum bakalım. Bağlarımızı koparma isteğini reddettikten sonra herşey aynı devam ediyor. Garip biraz. ama bakalımneler olucak. Eğer taktik işe yararsa görüşürz ozaman (: yazılarını burdan eksik etme lütfen =) burtonesk said: kızların ilişkiden kaçtığı zamanlarda omuz aradıkalrı doğrudur fakat bir kızın uzun ilişki yaşayıp ayrıldığı dönemden sonra çıktığı ilk erkek arkadaşı kısa bir kullanım süresinden sonra terkedilmeye ve unutulmaya mahkumdur. "o" erkekler için bir hayli şansız bir dönem olduğu kesin nihancım =) Keşke "o" erkekler daha düzgün zamanlrda şey olsaymış :D Korax said: ahah yardın ya :D arkadaş olayını bozma sakın,zaten ilgisi olan kız bisüre sonra bu ilişkiye türünün işleyişine dayanamayaraktan isyan ederekten koşar sana. İşte tamamen bu taktik üzerinyim genel adı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 zydar said: "o" erkekler için bir hayli şansız bir dönem olduğu kesin nihancım =) Keşke "o" erkekler daha düzgün zamanlrda şey olsaymış :D :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 işte candaşcım zamanlama önemli tabi de öyle de bir durum var, ben kişisel çıkarım yap diye yazmadım onu canım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 burtonesk said: işte candaşcım zamanlama önemli tabi de öyle de bir durum var, ben kişisel çıkarım yap diye yazmadım onu canım=) kşisel derken? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 olm şimdi yazdırtma :D neyse sen kızla ilgili ince eleyip sık doku bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 utanma :D Hem gururverici bişi bence ^^ dsfdsf İnce eleyip sık dokicam, elde yıkıcam, özenle kurutucam, dikkatle ütülicem. sıkıca sarılıcam öpücem falan o derece.. yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar