bya Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 hutson'a para cezası verip affetmişler, diğerleri yolcu.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 En ucuz kontrat Hutson'daydı...Beklenen olmuş =].Nicholas astronomik bir ücretle oynuyordu TBL'ye göre,karşılığını da alamıyorduk.
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bu arada Galatasaray bayan takımı FIBA Eurocup'ta yarı finale yükseldi. Yarı finaldeki rakip Beretta-Famila Schio. İlk maç 6 Mart'ta İstanbul'da.
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Fenerbahçe Abdi İpekçi'de, Aris'e 60-59 yenildi.
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Gene olaylı maç oldu , hakemler son saniyede solomon ve ömer e yapılan faulleri vermediler , ömerin son sn de attıgı basketide iptal ettiler ve saçma sapan bir şekilde kaybettik maçı yazık oldu , şimdi 2 maçıda almamız lazım , çok zora soktuk işi..
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 FIBA Bayanlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, İtalyan rakibi Beretta Famila'yı 63-55 mağlup etti.
aytimania Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bjk maçını izleyen varmı ya kanal 24 kablo tv de çıkmıyo
horten Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 75 - 71 öndeler son çeyrek 3 dakka var mçın bitmesine.
aytimania Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 nese ya deplasmanda 30 sayı yesek bile burada eşitliyoz nede olsa :D
horten Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 80 - 80 bitti maç. SHUMPERT 32 sayı. :)
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 galatasaray ilk ceyrekte kanarya'yı dagıtıyor su an, 27-25 basket foul oldu simdi de :D
aytimania Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bu sene final oynayan bi takımımız olsun be
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 valla boyle giderse bjk ve gs ilk 4 e kalır, karsı karsıya gelirlerse final de görürüz. cok zor dedikleri takıma da sov yapıyoruz resmen, smaclar havalarda ucusuyo.
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Kızılyıldız 80-80 Beşiktaş Galatasaray 99-74 Gran Canaria Beşiktaş maçını izleyemedim ama alınan deplasman beraberliği önemli. Buradaki muhteşem taraftarla Beşiktaş turu geçecektir, inşallah. Galatasaray maçı çok iyiydi. İkinci yarı fark 14 e kadar indi ama Galatasaray vites yükseltti ve 25 sayı farkı tekrar yakaladı. Her şey istediğimiz gibi oldu ama taraftarın istediği 100 olmadı. :)
cemad Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 toggie said: valla boyle giderse bjk ve gs ilk 4 e kalır, karsı karsıya gelirlerse final de görürüz. cok zor dedikleri takıma da sov yapıyoruz resmen, smaclar havalarda ucusuyo.ikisi de turu geçerlerse ki en başından beklenen de buydu; önümüzdeki turda yani çeyrek finalde karşılaşcaklar
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 evet ben de yeni ogrendim. o zaman bjk ye gecmiş olsun simdiden :P
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 En azından ilk 4'e bir Türk takımı kalacak eşleşirlerse. BJK maçına yetişemedim ama Gs maçını izledim %65'e yakın hücum ettik.Yabancılarımız özellikle tam günündeydi,Dee Brown'ın faul problemi oldu,çok takılmadı üstad fakat Cüneyt o açığı iyi kapattı.Görgüsüzlük gibi olmasın da son saniyelerde ufak bir hata vardı o olmasa fark 30'du =].
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 chris owens uzun süre sonra istediğimizinde üstünde oynadı ne attıysa girdi maçın başındada 5 te 5 3 lükle başlamamız bi enteresan oldu ama iyi oldu yarı finalde 1 türk var diyebiliriz heralde artık
aytimania Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 @ toggie,bu hafta gs kimle oynadı ligde? pek haberin yoktu sanırım
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Tek maç ölçü olmaz...Oyak Renault'nun ligdeki hali belli ama kupada estiler.Eleminasyonlu maçlarda motivasyon ve tur becerisi çok önemlidir...Bana göre de GS favori olası bir eşleşmede...Yabancılarımız çünkü ligde fazla istatistik derdiyle çok saçma şut tercihlerine gidiyor bazen,ama dün gördükki konsantre olmuş Amerikalılarımız özellikle, %65le hücum edip dünün en farklı galibiyetini aldılar.
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Rytas, Fenerbahçe'yi 87-84 mağlup etti. İlk maçı Fenerbahçe 4 sayı farkla aldığı için ikili avarajda Rytas'ın üstünde. Fenerbahçe haftaya TAU'yu yenerse çeyrek finalde, yenemezse Aris'in galibiyetini bekleyecek. TAU'da grupta 4 te 4 yaptı ve 2 maç kala liderliği garantiledi. Şu sıralar Aris ile oynuyorlar, öndeler. Çok güçlü bir ekip, zor olacak. Buraya kadar getirip, son maçta geçememek kötü olacak.
aytimania Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 olası bi bjk-gs eşleşmesinde gs'yi favori görmenize şaşırdım. konsantrasyondan bahsedersek heralde akatlardaki konsantrasyondan daha iisi olamaz bence
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aytimania said: olası bi bjk-gs eşleşmesinde gs'yi favori görmenize şaşırdım. konsantrasyondan bahsedersek heralde akatlardaki konsantrasyondan daha iisi olamaz bence Çeyrek finalden sonra maçlar tarafsız sahada.
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Galatasaray bayan basketbol takımı, FIBA Cup yarı finalinde 8 sayıyla kazandığı maçın rövanşında Beretta-Famila'ya 17 sayıyla mağlup olup kupadan elendi.
cemad Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 beşiktaşın guardsızlığı ilerki turlarda başına çok iş açacaktır. yani her şekilde guard alınmazsa joventutu geçemeyiz. gs de şu haliyle geçemez. bjk-gs maçı için gs son maçtaki gibi çok üst düzey oynamadığı sürece bence bjk geçer. ha ama bjknin de üst düzey oynayabileceğini hesaba katmak lazım beşiktaşta genelde bi maç kaya coşuo bi maç nicevic bi maç shumpert. gsnin son maçında olduğu gibi bütün oyuncular birden coşarsa gayet zevkli ve hoş olur :) ama guardsız nereye kadar... bu iş dalmauyla olmaz. son transfer haberlerinde de resmi bir açıklama gelmedi muhtemelen olmicak gibi geliyor bana
Öne çıkan mesajlar