green_martian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 metboy hazir duzeltmisken sanirim orda "sometimes you need someone to talk to" demek istemisin[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ee ben onu biri hakkında konuşmak anlamında yazmıştım *!kıvırmaya çalışır* :) e yok bi kere daha düzeltirsem rezili rüsvan olcam yeter öle kalsın mis :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 1600x1200(591 KB)1024x768(385 KB) Bu sefer horace'in PA5'de yaptigi gibi texture uzerine birseyler yaptim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 enehhh çok hosh olmush :)[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben: Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 eline sağlık dom[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 internekimiz gelince bütün dünya değişecek:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bende şöle bişi yaptım ama dom un kilerin yanında fln öle moralim bozuluo lol. olsun öğrencem bende bi gün güzel güzel yapmayı[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bu da başka texture[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 1. resmi arkadaki olaya gömseydin daa ii olurdu... öyle çok askıda kalmış... 2. side e hoş diim :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 brushda aştım kendimi, bi brush çalışma yapcam ama.. 1024 tabloda brush çalışamam.. ekranda atıcaam 5. smudgden sonna makine gitlenicektir.. 512 ram imi alsayım bu aralar off off.. her keşlerin bi derdi var.. horace de adsl beklio muhah :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dragonmax tarafından 29 November 2003 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ehe bendede 512 ddr varda noluo bilmiom bu işi :) neyse sen benim icq mu alabilirmisin varsa #96775822[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bevel, embos, cover, plastik, twirl ıaaaaghhh........:) az efekt çok mutluluk arkadaşlar.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ben acemiyim bana laf yok :) doğru sölüosun tabi[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 takılın olum geyik yapmayın ya. herkes aynı şeyi yaptı bi zamanlar. numb şimdi yeni yeni bişiler becermeye filan başladı onun heyecanı. bak bana profesör olmuşum mesela git diyorum yürü devam et diyorum. bekleme yapma diyorum. anlatabildim mi. anlatma fiili anlayış ile karşılık bulup anlayış anlaşış gibi işteş oldu mu hah! işte avrupa topluluğu budur..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 horace iicene yedi :D... adsl yi baladılarmı.. baladılarsa nerene baladılar hora... :D adm coştukça coşuo... bu arada çok sevgili büyük önder güel insan numb kardeşime katılıyorum... az efek çok neydi unutuum.. ii ya işte az efekle daa ii yani ehehe...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Adsl bir bağlansın, kendimi photoshop programına verecem böle ohh :*p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ee ?? ne zaman seçimler fln yapılcak yahu?[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 şu adsl bekleyenlerin ki fln bağlansın onlar da koyunca çalışmaları öle yapılır herlade seçimler dimi[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ehe.. kesinlikle ;)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 iyi de yetere artık ebekledimiz yani.. kaç ay oldu bu olaya başladıımız.. daha da artık yok adsl yok madesele diye de bahane çıkarmayın.. yapmicaksanız bu işi de yapmicaz diyin de bilelim biz halledelim..[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hallet abi sen. tutan yok. varmı?[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 onemli olan insanlarin biseyler cizip koymasiydi o da yapildi.. kim birinci kim 2. bu onemli diil hatta onemli olan katilmakti[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 nası halletçen dragonmaxcım? takıl be güzelim ^_^[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben olmuşum sıralam ben olmuşum birinci ben olmuşum ikinci ayrıcana :)signature][hline] Qui Bono? [Bu mesaj Numb tarafından 14 January 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 peki.. ne baarıyonuz şuncacık çocuaa.. alalaa yaa :([signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar