Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Wall Turnuvası Başlasın Artık>>>

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

1. resmi arkadaki olaya gömseydin daa ii olurdu... öyle çok askıda kalmış...
2. side e hoş diim :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Sosyal ağlarda paylaş

brushda aştım kendimi, bi brush çalışma yapcam ama.. 1024 tabloda brush çalışamam.. ekranda atıcaam 5. smudgden sonna makine gitlenicektir.. 512 ram imi alsayım bu aralar off off..
her keşlerin bi derdi var.. horace de adsl beklio muhah :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
21:45 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 29 November 2003 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

takılın olum geyik yapmayın ya. herkes aynı şeyi yaptı bi zamanlar. numb şimdi yeni yeni bişiler becermeye filan başladı onun heyecanı. bak bana profesör olmuşum mesela git diyorum yürü devam et diyorum. bekleme yapma diyorum. anlatabildim mi. anlatma fiili anlayış ile karşılık bulup anlayış anlaşış gibi işteş oldu mu hah! işte avrupa topluluğu budur..[hline] ..scripta manent
Sosyal ağlarda paylaş

horace iicene yedi :D... adsl yi baladılarmı.. baladılarsa nerene baladılar hora... :D adm coştukça coşuo...
bu arada çok sevgili büyük önder güel insan numb kardeşime katılıyorum...
az efek çok neydi unutuum..
ii ya işte az efekle daa ii yani ehehe...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
iyi de yetere artık ebekledimiz yani.. kaç ay oldu bu olaya başladıımız.. daha da artık yok adsl yok madesele diye de bahane çıkarmayın.. yapmicaksanız bu işi de yapmicaz diyin de bilelim biz halledelim..[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

peki.. ne baarıyonuz şuncacık çocuaa.. alalaa yaa :([signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...