KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 walla oky ile numb arasında kararsız kaldım himm illaki birini seçmek gerekirse oky çünkü daha geniş bir kitleye hitap ediyor numb ise sadece xp kullanıcıılarına.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ahaha karamurata göre biz kimseye hitab etmiyorus amuhahahaha... töbe töbe yaa...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Dom çok hoş olmuş Mc Gee's Alice teki Cheshire Cat i hatırlattı bana (Lan ordanmık arak yoksa :P )[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 *!sabırla horace inkini beklemektedir.* siyah bir fona gri bi pati izi olsa hiç şaşırmam vala[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? [Bu mesaj Numb tarafından 15 November 2003 06:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 muhah :D sanki görmedin hiç birini numb ehuehu seni seni...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde Bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp Ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Aslında gördümde bu aralar gizli gizli bişeyler çiziyo bana göstermiyo böyle:) bir haller var ama bakalım belkide süper bişey çıkıcak ortaya.. neden olmasın:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 walla fazla güzel olmadı ama işte benim yaptığım:[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 resmin prodüksüyonu olurmu? yani created, designed, crafted, manufactured mesela, ama produced? olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Levie filmini çekti, bu filmin afişi , senin haberin yok :D[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 numb ın son çalışması baya güzel olmuş oyum ona benim ama o yazıyı silerse :)[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 dom rulez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skunk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bi fikir daha.yüzlerce kedi arasında tek bıyıklı olan paticik olsa,diğerleri bıyıksızlıktan şaşkoloz olsa,bizimki ortada bi yerde dursa,rengi ebatı farklı olsa,bıyıklar parlasa,hayat bayram olsa:)imza naciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: arcane, 16 November 2003 03:15 tarihinde demiş ki: Levie filmini çekti, bu filmin afişi , senin haberin yok :D[hline]Güldürme beni Sam... hehe, benim aklıma gelmemişti öyle olabiliceği (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Kolaywebin olayı yüzünden geocities yapma durumunda kaldım. Özürler... http://www.geocities.com/artistanbul/PA1.JPG http://www.geocities.com/artistanbul/PA2.JPG http://www.geocities.com/artistanbul/PA3.JPG http://www.geocities.com/artistanbul/PA4.JPG http://www.geocities.com/artistanbul/PA5.JPG http://www.geocities.com/artistanbul/PA5_2.JPG edit: link fixed. [hline] ..scripta manent [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 17 November 2003 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ilki çok güzel... diğerleri ise bence normal.. :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 dom da rules, horace da rules valla horace bi de deisik color theme lerde yapmis, herseeye konabiliyo :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 pa5 cok super ama pati biraz parlak olmus gibi geldi, onun haricinde texture'u sen mi yaptin eger oyleyse merakimi celdi, lutfen ufacik bir tutor. wacom super bi teknoloji, cok alasim var. bu arada pa5-2'yi goremedim ben- geocities file not found dedi bana. [Bu mesaj dom tarafından 16 November 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 nihayet 4 parmaklı bi ayak Oky'ninkinde de varmış gerçi ilk resimdeki renkler çok süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Horace bumudur yani :) Neyse kardiş tebirks. özellikle birisi çok manidar olmuş. istek üzerine son wallpaper upgrade edilmiştir[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 valla ben kaplenli olanı kullanıyorum numb ellerine sağlık[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 harace dağıttın bizi... :D muhah pa 5 dehşet...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 baya guzel horaceinkiler ben siyahli olani cok begendim ama sanki bazilari biraz eksik biseyler daha katilabilir gibi geldi bana[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 texture benim yaptıım bişi evet. ilerde lazım olur diye yapıp yapıp saklıyom onları... bisürü var.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 1024X768: www24.brinkster.com/abbasmax/paticikwall-3.jpg[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Dragonmax, 14 November 2003 22:22 tarihinde demiş ki: ahaha karamurata göre biz kimseye hitab etmiyorus amuhahahaha... töbe töbe yaa...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Ne alakası var senin yaptıklarını beğenmemiştim ki zorunda değil bu zevk meselesi iki beğendiğim arasında bi seçim yaparken de biri sadec xp işletim sistemi için yapıldığı için diğer wp yi beğendiğimi belirttim.Böyle sinir yapmanın anlamı yok senin yaptığını kötü bulduğum için heh.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar