paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Selam, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda sergilenen konsept model için, yine henüz konsept aşamasında olan Q5 SUV’un üstü açık modeli denilebilir. A4 ve A5 şasesi üzerine geliştirilen konseptte düşük emisyonlu, 3 litre hacminde turbo dizel motor kullanılmış. 240 beygir gücündeki motor 500 Nm de tork üretiyor. 100 kilometrede 7.3 litre yakıt tüketen araç, 100km/s hıza 7.2 saniyede çıkıyor ve 240 km/s hıza ulaşabiliyor. Ayrıca EU6 (2014 yılında geçerli olacak) emisyon değerlerini de karşılıyor. 21" jantlar ve 265/35 R21 lastikler kullanılıyor concept otomobilde. Yeni otomatik şanzıman 8 ileri kademe sunuyor. quattro'nun sunduğu çekiş dengesi ise normal koşullar için 40-60. Merkezi diferansiyel ön aksa %65'e kadar, arka aksa ise %85'e kadar güç aktarabiliyor. Araç Q7'de kullanılmakta olan havalı süspansiyonların biraz daha gelişmiş modeline sahip. Önde 386mm (6 pistonlu kaliper), arkada ise 356mm'lik seramik diskler kullanılmış. Yeni A4 ile opsiyonel olarak sunulan Audi Drive Select özelliğine sahip. Motor, süspansiyon ve şanzıman için değişik ayarlar yapabilmenize imkân tanıyor sistem. Aracın ebatları şöyle: 4.62 metre uzunluğunda, 1.91 metre genişliğinde ve 1.63 metre yüksekliğinde. Dingil mesafesi de 2.81 metre. Cross Cabriolet quattro Concept’in üstü 17 saniyede açılabiliyor. Audi yeni konseptin, Q5’in üretimine başlandıktan sonra üretilebileceğini ifade ediyor. Görseller Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 cok, cirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Selam, Benim hoşuma gitti, yan profil biraz kalın olmuş ama hem SUV hem cabrio yapacağım dersen mecburen güçlü şase lazım sana. Hafif engebeli arazide SUV ile sürüş yaparken 'keşke cabrio aracım olsa da sefam artsa' diyenler için olmuş araç. Güzel, beğendim :)) matama senin yorumları alalım? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 chrysler'in yeni arabasımı bu ? Audi son zamanlarda çok fazla Konsept'inin dışında arabalar üretmeye başladı. Pek güzel görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ic tasarim cok guzelde.. disinin neye benzedini kendileride bilmiyor bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 BAYA çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 olmamış audi olamaz bu zaten konsept olarak kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bayag guzel olmus bencede q5 degil q7 nin yaparlarsa cabriosunu ben alirim 4 kisilik cabrio problemi var piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 normal sınıfları mukemmelleştirdiler de bi boyle ucube sınıflar mı kaldı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Profilden bakınca kasalı arabaya bıle benzıyor...:) Tercih edilebilirligi fıyatına baglı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kötü değil bence, oluru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Quibble said: ic tasarim cok guzelde.. disinin neye benzedini kendileride bilmiyor bence :P neye benzediğini gösteriyim 300C nin Cabrio suna benzetmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gayet güzel olmuş ki ben audi beğenmiyorum tip olarak.q7 ve tt dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Selam, Klasik Audi bagaj tasarımından uzak bir çizgiye sahip ama yeni kasalar için ön gördükleri bir tasarım olabilir. Ben şu araca benzetiyorum arka tasarımdan dolayı :) matama sen Audi'ye geri dönmezsin diyordum ben :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 said: 4.62 metre uzunluğunda bunda bi yanlışlık olsa gerek he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Selam, Öyle yazmışlar : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 şahsi fikirlerim çok güzel değil. çok kalın bi kasa olmuş ayrıca tek kapı olayı bu kalın kasaya yakışmamış. üst taraf cabrio olduğunda çok kesik duruyor. sonuç olarak beyenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yazın ortasında kolsuz mont giyen adam geldi aklıma birden arabayı görünce. çok sapık bi tasarımı var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Selam, Aradığın kelime 'sapkın' sanırım :) Fikir güzel bence, birkaç rötuş sonrası daha da güzel olacağı kanısındayım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 pardon yanlis konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 matama said: bayag guzel olmus bencede q5 degil q7 nin yaparlarsa cabriosunu ben alirim 4 kisilik cabrio problemi var piyasada yok artık S 500L ninde cabriosunu yapsınlar tam olur, bu arada gayet 4 kişilik cabriolar mevcut piyasada. Clk, A4, Sebring, 3 cabrio, kısmen TT... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 abi bana mi rasliyor birsey bilmeyen bu grup jarjar s500 un cabriosu geliyor , hemde cok yakinda , gelincede agzin acik kalacak o kadar guzel. onun disinda clk 4 kisilik te o heralde arkadaski kisiler cucelerden olusuyor 4 kisilik demek 4 kapili cabrio taa eski lincoln ler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İğrenç olmuş. Konseptler ki hep üretim versiyonundan daha güzel olur. Bunun üretim versiyonu ne kadar daha irenç olur tahmin edemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Selam, 4 kapılı cabrio'u ilk yapacak olan pazardan çok iyi pay alacak. Bildiğim en geniş 4 kişilik kullanım alanı sunan cabrio Bently'dir. Ben de şahsen 4 kişiyi rahatça misafir edecek cabrio'nun yapılması taraftarıyım. Bu concept ise SUV altyapısındaki bir cabrio için güzel bir örnek bence. Unutmayın, SUV hafif arazi kullanımı da demek, sadece asfalt değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar