LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu düzenleyip tekrardan açıyorum. " Mayıs ayında Amerika'dan aldığım 5.5 jenerasyon, 30GB'lik siyah Apple iPod Video'mu satıyorum. Üründe 1 yer harici hiç çizik yok, sıfır gibidir, tertemizdir. (fotolar aşağıda). Kutusu ve kutu içeriği ile veriyorum (sadece kutudan çıkan kılıfı yok, zaten kullanılmıyor çiziyor diye). Ürünü satma nedenim iPod Touch almamdır. Elden teslim edeceğim, Erenköy'de oturuyorum, kadıköy'de falan verebilirim. Son fiyat: 250 YTL NOT: Takas yapılmayacaktır." Çizik gibi olan şey şudur, sanırım yüzeyin altında olan birşey (çukur falan sanmayın, üstteki kaplamanın altında): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 fiyat çok iyi amerikaya gidicem ama 1 ay sonra iphone alıcam ordan yoksa burda olanlar için çok iyi fırsat 250 ytl ye 30 gb video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bencede çok uygun fiyatı arkadaş için up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya ben almak isterdim ama şuan çok sıkışıgım bi iki hafta sonra dersen alırım ama acele deilse senin için ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 şuan beklemedeyim, diğer sitelerde de millet saçma saçma şeylerle takas yapmaya çalışıyor :D. Acelem yok satışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 tamam acelen yoksa bir buçuk iki hafta sonra ben alabilirim zaten kadıköyde oturuyorum kolay olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bende almak istiorum aslında fiyat da uygun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 aynen bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bende istiyorum ama aralığın ikinci haftasına kadar yurtdışındayım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ulen istiyormusunuz istemiyor musunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 taksit ya da indirim istiyoruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 İnerse 240'a iner, sonuçta 200$'a kadar düştüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 200$ a bırakırsan yarın alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 e 200$ zaten 240 YTL yapıyor, bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 aldımı haha ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ipod satıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Masakari ile anlaştım, yarın bakıcak, satıldı mı satılmadı mı yazarım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sıra benimkinde k3nk. Benimkini de alsın birisi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar