Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ahan şuanda biz ivy,black_lupin,baluu,ben bide kingpin muhtemelen (demmuz gelemiyo öhüe :( ) bulusuyoruz.efenim katılmak isteyen bize derhal katılabilir.1 saate orda oluyoruz galleriada.Biraz acil oldu sanki ama bi taş attım kuyuya ehe,çıkarıcazmı bakalım. Dileyenler madmaximus'a pm ataraktan benim numaramı alıp bize katılabilir.Herkes davetlidir :) E hadi görüşürüz.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 lan ozgur olmak icin ailemle yasamiyom, ailemin yanindaykan de hic bi boka izin vermiyorlar lanet olsun ya
ivy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 öhüm doğrudur koraxın bowlingi gelmiş biz çayyolu galeriaya gidiyoruz gelmek isteyenler baluuya da ulaşabilir ehe ne de olsa diğer fasıl topiğinde numarasını vermişti
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 üzülme temmuz senin için özel bitane yaparız be yavrum gündüzden ehuh :) sağlık olsun,eralpte sattı essay messay 4 kişi kaldık.koskoca patinin çıkardığı adam sayısı 4,yazık valla :D
Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 tam eralp yalanlıyor buluşmayı dicektim ben de
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 eralpe tesekkur ediyorum canim benim o gitmedigi icin icim o kadar yanmiyor :(
ivy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 evet eve gelmiş bulunuyorum galeriada kimse yoktu biz de bilkente gittik. 5 kişi korax baluu ben black_lupin ve eski bir paticik üyesi (nickini bilmiyorum) ve 93puanla ben 1. oldum ehehehe double strike yaptım =) ve bundan sonra mümkünse bilenlerle oynamak istiyorum
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben gelirdim, oynardın bilen birisiyle. eheh
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ayağımın dibine geliyonuz, haber vermiyonuz. :D
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 E oha daha ne yazıyım :D Başa baş giden(hatta birinci) mücadelede,son anda double strike ile öne geçti gizemcan.Yenildik ehe,tek sebebide 7 numaralı topu bularak halt ettim ehehe :) neyse sağlık olsun.Gelseydim ben demeyinde gelin,eğleniyoz işte.Kapıya kadar serviste var oh :D
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ivy said: ve bundan sonra mümkünse bilenlerle oynamak istiyorum mesaj alınmıştır. haftasonu bowling yapalım o zaman.
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi cidden ya, kapidan al kapiya koy olayi super di :D sagolasin koraxciim :D Eglendik efenim.. De su disk zimbirtisi bozuk olmayaydi daaa bir deli olacakti... P.S. ben okuz anca gordu topigi :D
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ne diski ya ? Olm o değilde sen dün baya efsane yazdın o atışlarla :D Hani bowling topu değilde,çimento torbaları atar gibi gördüm sanki seni :D
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 He he, o biraz zordu canikom, gizem'i geçmek için hepimiz yeterince kastik, yani kiz grip olsa burnundan bal akicak o derece şansli bir oyun oynadi, o yuzden yok, o oyun gizem'indi, profosyenel gelse alamazdi :D
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 teşekkür ediyorum o sizin şanssızlığınız güler yüzünüz tatlı diliniz ehehe ne zaman isterseniz ben hazırım bowling konusunda
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Baluu said: He he, o biraz zordu canikom, gizem'i geçmek için hepimiz yeterince kastik, yani kiz grip olsa burnundan bal akicak o derece şansli bir oyun oynadi, o yuzden yok, o oyun gizem'indi, profosyenel gelse alamazdi :D olm canımız sıkıldıkça rollhouse da takılıyoruz, bilemicem yani sdfdsa.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bugun bowling oynadiysaniz size kustum ben!
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yok oynamadık temmuz yani biz oynamadık en azından :)
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yooo yani biz buluşmadık ama dün buluştuk yani dün dediğim perşembe
Öne çıkan mesajlar