Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ahan şuanda biz ivy,black_lupin,baluu,ben bide kingpin muhtemelen (demmuz gelemiyo öhüe :( ) bulusuyoruz.efenim katılmak isteyen bize derhal katılabilir.1 saate orda oluyoruz galleriada.Biraz acil oldu sanki ama bi taş attım kuyuya ehe,çıkarıcazmı bakalım. Dileyenler madmaximus'a pm ataraktan benim numaramı alıp bize katılabilir.Herkes davetlidir :) E hadi görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 lan ozgur olmak icin ailemle yasamiyom, ailemin yanindaykan de hic bi boka izin vermiyorlar lanet olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 öhüm doğrudur koraxın bowlingi gelmiş biz çayyolu galeriaya gidiyoruz gelmek isteyenler baluuya da ulaşabilir ehe ne de olsa diğer fasıl topiğinde numarasını vermişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 üzülme temmuz senin için özel bitane yaparız be yavrum gündüzden ehuh :) sağlık olsun,eralpte sattı essay messay 4 kişi kaldık.koskoca patinin çıkardığı adam sayısı 4,yazık valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 tam eralp yalanlıyor buluşmayı dicektim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 satıcı eralp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 eralpe tesekkur ediyorum canim benim o gitmedigi icin icim o kadar yanmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 evet eve gelmiş bulunuyorum galeriada kimse yoktu biz de bilkente gittik. 5 kişi korax baluu ben black_lupin ve eski bir paticik üyesi (nickini bilmiyorum) ve 93puanla ben 1. oldum ehehehe double strike yaptım =) ve bundan sonra mümkünse bilenlerle oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben gelirdim, oynardın bilen birisiyle. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ah ah ben olsam varya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ayağımın dibine geliyonuz, haber vermiyonuz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 E oha daha ne yazıyım :D Başa baş giden(hatta birinci) mücadelede,son anda double strike ile öne geçti gizemcan.Yenildik ehe,tek sebebide 7 numaralı topu bularak halt ettim ehehe :) neyse sağlık olsun.Gelseydim ben demeyinde gelin,eğleniyoz işte.Kapıya kadar serviste var oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ivy said: ve bundan sonra mümkünse bilenlerle oynamak istiyorum mesaj alınmıştır. haftasonu bowling yapalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi cidden ya, kapidan al kapiya koy olayi super di :D sagolasin koraxciim :D Eglendik efenim.. De su disk zimbirtisi bozuk olmayaydi daaa bir deli olacakti... P.S. ben okuz anca gordu topigi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ne diski ya ? Olm o değilde sen dün baya efsane yazdın o atışlarla :D Hani bowling topu değilde,çimento torbaları atar gibi gördüm sanki seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 gelseydim birinci belliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 He he, o biraz zordu canikom, gizem'i geçmek için hepimiz yeterince kastik, yani kiz grip olsa burnundan bal akicak o derece şansli bir oyun oynadi, o yuzden yok, o oyun gizem'indi, profosyenel gelse alamazdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 teşekkür ediyorum o sizin şanssızlığınız güler yüzünüz tatlı diliniz ehehe ne zaman isterseniz ben hazırım bowling konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Baluu said: He he, o biraz zordu canikom, gizem'i geçmek için hepimiz yeterince kastik, yani kiz grip olsa burnundan bal akicak o derece şansli bir oyun oynadi, o yuzden yok, o oyun gizem'indi, profosyenel gelse alamazdi :D olm canımız sıkıldıkça rollhouse da takılıyoruz, bilemicem yani sdfdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Bugun bowling oynadiysaniz size kustum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yok oynamadık temmuz yani biz oynamadık en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ama bulustunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yooo yani biz buluşmadık ama dün buluştuk yani dün dediğim perşembe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 olumsuz,buluşma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar