Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 oha yazık olmuş harbiden :) sınavın falan yokmuş iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 oha süper eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 şklajsdfşaksj :D yazık ya walla en uyuz olarak korktuğu şeylerden biridir şirketin servisi yerine başka servise binmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Oahhaeuahah :D süpermiş ya bende bikere otobüste uyuyakalmıştım.Ankara/Eryaman 2. etap sonunda inmiştim.Sonra yürümüşüm ordan bisüre 1. etap başına kadar ehehe arada enaz 2-3 km vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yuha korax da mı eryamanda oturuyomuş. ben de. hakkaten bangbusta uyanmak da ne manyak olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ehuhuee uyku sersemi benden daha serseminin oldugunu sanmıordum..lakin... kusura bakma ama..gerci bu uykunun tatlı olusundan kaynaklanıorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Belgeselini çekmek lazım senin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar