can Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 gelen e-maillerdeki türkçe karakterleri niyeyse bi türlü Türkçe göremiyorum. dil kodlamasını da türkçe olarak düzelttim, başka ne yapabilirim? işletim sistemi mac os x bu arada onunla alakalı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 türkçe dil desteği değil de, karşı tarafa utf-8 formatında yazıyor olabilir mailleri, ya da senin thunderbird utf-8 olarak ayarlanmıştır. onlara bi göz at.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 benimki utf-8 olarak ayarlandıysa dil kodlamasını türkçe'ye çevirince düzelmesi gerekmez mi? ayrıca başka bilgisayardan okuyabiliyorum mailleri yani karşı tarafta sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ya türkçe tamam da kodlama var birde mesela turkish(windows 1234) turkis(utf-8) gibi bunları uygun yapman gerek. oyle bi ayar varsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hmm onu da denedim bi işe yaramadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 son çare: format :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Tools > options > display > fonts bölümünde incoming ve outgoingde fontları turkish iso 8859 olarak ayarla. Bu olmadı diğer türkçe fontları dene, belki bug mug bilgisayarında olmadığı halde listeliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar