Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Oyuna girdiğimde; 138ms 30fps vardı.. Shattrath ta tur attım. BG ye kaydoldum. Şuan; 1200ms 30fps var (birden 58 e çıkıp inebiliyo) Şuan tüm addonlar silinmiş ve repair yapılmış olarak veriyorum bu bilgileri. Problemin ne olabileceğine dair en ufak bi fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fps'yi bilemiyorum, benim de inip cıkıyo surekli ama pc kötü oldugundan saglıklı yorum yapamam. ping konusunda ise kafayı sıyırmak üzereyim. main char ile kor'gall realminde sorun yasamıyorum pek ama alt ile karazhan'da 1k-2k arası oyun oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bilgisayarın kasasını açtım. pencereye koydum. şuan donuyo. Modemi de dışarı koydum. Latency 150-230 arası. fps değişmedi. 30 larda... Acaba bilgisayarımın soğutma sisteminde mi bi sorun var.. İşlemcinin fanından ses geliyodu azıcık. pencereye koyunca kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar