Buyse Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 arkadaşlar 350 den sonra skill veren recipe yok yahu. ya da ben bulamıyorum. yeni patchle gelen recipelera daha bakmadım ama 350 de tıkandı. tüm skill verenler sarı ve baya bi zahmetli yapması. bi yardımcı olur musunuz? şimdi gördüm üst konuyu da. "355-365 You need to be Friendly with Cenarion Expedition for the next part: Heavy Clefthoof Boots (4 x Heavy Knothide Leather, 20 x Thick Clefthoof Leather, 4 x Primal Earth, 2 x Rune Thread) x 10 365-370 Felstalker Bracers (6 x Heavy Knothide Leather, 6 x Fel Hide, 6 x Crystal Infused Leather, 4 x Primal Air, 2 x Rune Thread) x 5 Requires Thrallmar/Honor Hold honoured rep to buy pattern " bu bir insana reva mıdır? alchemy sallaya sallaya 375 oluyor. bu akla mantıga sıgar mı. sadece 1 skille harcanan paraya bak allah askına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Drumların verdiği skill point range artırıldı. 375'e kadar Drum yapabilirsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi drummlar da oyle kolay değil ki yapması. :( en az bi primal, clefthoof lether, heavy knochide falan istiyor bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Azaltıldı onların materyalleri 2.3 ile bildiğim kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar