Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

a3 1.6 102 hp tiptronic

chris

Öne çıkan mesajlar

a3 1.6 102yi hatta fsi bile hiç tavsiye etmiyorum. alan bir arkadaşım var. diğer arkadaşlarında yazdığı gibi performansı çok kötü. bunun yanında çok fazla sorun çıkartan sahibini servisle akraba yapan bir araç.
eğer illaki coupe araç istiyorsan civic type-s veya astra gtc 1.9cdti öneririm daha spor ve hızlı olsun dersende corsa opc
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:
iste budur. scs rondar :)

civic type s cok kazma bi arac bence, ici guzel evet ama disi fiyasko resmen. arka cami asiri kucuk oldugu icin arka gorus 0, A sutunu cok genis bu yuzden virajlarda sorun yasatiyo surucuye. astra gtc veya corsa opc yonetir.

ehuah teşekkür ederim ama her ne kadar eski opelci olsakta eğri oturup doğru konuşmak lazım astra gtc de arka görüş 0 ın altında :)

a3 ün hayırlı olsun chris
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde.1-2 saat önce havalanıa gidiyodum arkadan mavi ışıklı bi araba geliyo hızlı bişekilde.kırmızı oldu durdum yanımda durdu bi baktım a6 avant 2.7t quattro :D.abov nası bişeydi o ya :D o nası bi hızlanmadır öyle aman aman :D bende bastım onla beraber bi virajda ben yavaşlamak zorunda kaldım o uzadı gitti :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Redogski said:
o değilde.1-2 saat önce havalanıa gidiyodum arkadan mavi ışıklı bi araba geliyo hızlı bişekilde.kırmızı oldu durdum yanımda durdu bi baktım a6 avant 2.7t quattro :D.abov nası bişeydi o ya :D o nası bi hızlanmadır öyle aman aman :D bende bastım onla beraber bi virajda ben yavaşlamak zorunda kaldım o uzadı gitti :D.

ben 2.0 wv bora ya gecildim gecen gun levent ısıklarda :P gercı ben isiklardan bir kac km once yuksekce su bırıkıntısıne girmistim, hizla kalkayim arayi acayim da onum ve arkam bosken yavas yavas frenleyip balatalari kurutayim amaciyla hizli ivmeleneyim diye DS e almadan tam gaz kalktim, tabi motor bagirdi biraz. yanimdaki yanlis anladi. ben frenlerken gecince kabin icinde gordugum kadariyla baya bir orgazm oldu adam :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...