Pasha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ben hala civic type s yerine corsa opc diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 benbe civic hb yerine mini cooper s diyorum.aynı paraya çok daha fazla performans daha az yakıt tüketimi ve daha az vergi. ama tabi civic iç hacmi ve donanımı daha yüksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 a3 1.6 102yi hatta fsi bile hiç tavsiye etmiyorum. alan bir arkadaşım var. diğer arkadaşlarında yazdığı gibi performansı çok kötü. bunun yanında çok fazla sorun çıkartan sahibini servisle akraba yapan bir araç. eğer illaki coupe araç istiyorsan civic type-s veya astra gtc 1.9cdti öneririm daha spor ve hızlı olsun dersende corsa opc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 iste budur. scs rondar :) civic type s cok kazma bi arac bence, ici guzel evet ama disi fiyasko resmen. arka cami asiri kucuk oldugu icin arka gorus 0, A sutunu cok genis bu yuzden virajlarda sorun yasatiyo surucuye. astra gtc veya corsa opc yonetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 a3 de karar kıldım..yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Pasha said: iste budur. scs rondar :) civic type s cok kazma bi arac bence, ici guzel evet ama disi fiyasko resmen. arka cami asiri kucuk oldugu icin arka gorus 0, A sutunu cok genis bu yuzden virajlarda sorun yasatiyo surucuye. astra gtc veya corsa opc yonetir. ehuah teşekkür ederim ama her ne kadar eski opelci olsakta eğri oturup doğru konuşmak lazım astra gtc de arka görüş 0 ın altında :) a3 ün hayırlı olsun chris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 a3 hayirli olsun :) valla ikisinide kullandim inan gtc daha rahat, civic kutu hissi veriyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Adama tonla araba önermişiniz, gitmiş en kötüsünü almış. 1.6 otomatikle yokuşlarda tüplü şahinlere yem olacaksın. yinede güle güle kullan ne diim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 almadım daha :) sadece onayladım..1 ay içinde alacağım. opsiyon olarak xenon,sunroof,iç ve dış s-line yeterli olacaktır sanırım beyaz renk düşünüyorum ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Selam, Yine beyaz A3 denildi :P Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah. *paramecium kara kaplı defterine bir artı daha atar* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 o defterde hiçbir zaman adım olmayacak para ddfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Selam, Ensendeyim. Hiç ummadığın bir an seni Audi kullanırken yakalayacağım ve adının yer aldığı ruhsatı ifşa edeceğim :P Gözüm üzerinde... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 adim o deftere hic bi zaman gecmez demiyorum, gecebilir ama dandik 1.6 motoruyla falan degil :) audi alirsam a4 2.0T derim baskada hic birine binmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hayırlı olsun. kazasız belasız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 o değilde.1-2 saat önce havalanıa gidiyodum arkadan mavi ışıklı bi araba geliyo hızlı bişekilde.kırmızı oldu durdum yanımda durdu bi baktım a6 avant 2.7t quattro :D.abov nası bişeydi o ya :D o nası bi hızlanmadır öyle aman aman :D bende bastım onla beraber bi virajda ben yavaşlamak zorunda kaldım o uzadı gitti :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Tüh yavaşlamak zorunda kalmasaydın verirdin ağzının payını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Redogski said: o değilde.1-2 saat önce havalanıa gidiyodum arkadan mavi ışıklı bi araba geliyo hızlı bişekilde.kırmızı oldu durdum yanımda durdu bi baktım a6 avant 2.7t quattro :D.abov nası bişeydi o ya :D o nası bi hızlanmadır öyle aman aman :D bende bastım onla beraber bi virajda ben yavaşlamak zorunda kaldım o uzadı gitti :D. ben 2.0 wv bora ya gecildim gecen gun levent ısıklarda :P gercı ben isiklardan bir kac km once yuksekce su bırıkıntısıne girmistim, hizla kalkayim arayi acayim da onum ve arkam bosken yavas yavas frenleyip balatalari kurutayim amaciyla hizli ivmeleneyim diye DS e almadan tam gaz kalktim, tabi motor bagirdi biraz. yanimdaki yanlis anladi. ben frenlerken gecince kabin icinde gordugum kadariyla baya bir orgazm oldu adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Selam, A6 2.7t quattro 2671cc 6 silindirli motor silindir başına 3 emme, 2 egzoz(sodyum soğutmalı) valfi, toplam 30 valf 250HP@5800rpm 350Nm@1850-3600rpm çift turbo 144.3 HP/ton 6.0sn 0-100km/h (6.6s otomatik) 245km/h maksiumum hız Kuzey Amerika için maksimum hız 130mil/h ile sınırlı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Vodan said: Tüh yavaşlamak zorunda kalmasaydın verirdin ağzının payını :) tabi canım zaten diğer kırmızı ışıkta yakaladım :P.ama sonra gene uzadı asddfas.bidahada görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar