Lixad Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Allam allam varya süperdi kendimden geçt,m cebimdeki bütün pepelek ailesini arayıp dinlettim :) (Arloax sanada dinletcektim amerikada olamn engelledi :)). Zed Dom naısldı :))). Ya varya çok eğlendim yoruldum kulaklaırm çınlıyor sesim gitti.[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 konser güzeldi baya ama kısa sürdü birde ses sistemi pek iyi değildi bence.ben bide anfilerin hemen yanındaydım beynimde tabakalar titredi gıdıklandı bi garip oldu for those who died alone'u çalsalardı keşke. unspokenında konser değil stüdyo şarkısı olduğunu anlamış oldum konserde pek güzel olmadı. give me something to kill the pain gaz oranını arttırdı.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konserden öncesi süperdi bi kamera dolaştımı full gaz oluyor millet "popçular dışarı" diye bağırmyaa başlıyorlardı ehe :). Arada gitar veriyorlar millet hayda barış çarış başlıyor gene :). Bende yakındım baya anfilere :) eve geldiğimde 1-2 saat uyku için çabaladım kulaklarım fena halde çınlıyordu :).[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ahah ben de diyorum kim bu, ama hiç anlamadım valla. biri arayıp maç falan dinletiyo sandım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 çaldılarda pek havasını tutturamadılar bence en çok unspoken ın konser havasına uyum sağlayamamasına yakındım. anatoliaya çok gaz doğaçlama girdiler çok iyiydi.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Eheh konuşcak ortam yoktu :)). Önce black magic sonra rotten girseydi manyak olurdu popçular dışarı daki gibi. :) Ve evet anatolia süferdi[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Ulan istanbul konserinde çalmamışlardı Black Magic i.. ne guzel çalmışlar siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 yok bizdede çalmadılar :)))) çalsalar manyak olurdu diyom[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ahah :) superdi konser.. sol taraftaki güvenliği yanımaçaırdım giricemdedim adama "hayır " yaptı.. ne diosun fşln dipp girmye kaldım.. adam tuttu beni. yaklaş dedim konuşmaya çalışarak kafayı getirdi adamı bi tuttum!.. sonra (ben biras "iri" :-P oluyorumda) anlaştıımız arkadaş bi depar..sahnede görmüşsünüzdür bi ara zıpladı zıpladı kaçtı :).. güvenlikle deli taş*** geçtim tabii orda :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 o zıplayan adam komediydi ya hahah arkasındanda koruma uçtu[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar