Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Hiç voleybol threadi açılmamış günlerdir,hayret ettim doğrusu.Ayrıca millileri kutlarım...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bu kazandıkları neyin nesi kupa elemesi mi yoksa kupanın direk kendisimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Aysunun harekette çok güzel ama ben şu kısa pas denen olaya hastayım.bide neslihana hastayım.:)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 natalia natalia :) hem gusel hem ii oynuo[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 neslihan neslihan neslihan (şu işe bak şampiyonluk topicini ne hale getirdik :D )[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 süper vallahi silvestre natalya kötü ya baharmıydı neydi tatlı bi kız var uzun saclı o güsel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ya ama o avrupa şampiyonasından sonra neslihan gani müjdenin programına çıkmıştı. Resmen hayal kırıklığına uğramıştım. bi insan iki cümleyi bi araya getirip konuşamazmı yaw. ha bide bi arkadaşım:) var. belinden sakatlanıp voleybolu bırakmasaydı bu yedek pasor seda yerine milli takımda o çıkıyodu.kız hala voleybol maçlarını izleyemiyo.açık açıkta söylüyo kuyruk acısı var diye.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 yarın almanya karşısında oynuyorlar.. başarılar dilerim..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 süperler walla gururumuz oldu onlar da ha gayret olimpiyatlara gidersek süper olacak. en azından atinada volevbolda gıcık edek tipleri[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Maç kaçta bugün? Polonya takımının 2 uzunu süper.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: Diablo, 09 January 2004 21:10 tarihinde demiş ki: natalia natalia :) hem gusel hem ii oynuo[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee harbi natalia taaa eskiden beri favorim. Birde polonya takımında saçları orta uzunlukta birazını örmüş uzun boylu bir kız vardı o da cok saglamdı ya . nApsam kendime bir voleybolcumu bulsam :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 walla ben evdekılere polonya onceden koydu sımdıde koyar dedım... [b][u]Ve Dumur Oldum:D[hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bu arada almanyayla final maçı 15 dakika sonra (14:00) başlayacak. duyrulur[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 dakıkalar kaldı maca neslıhan ne bıcım kızsın sen ulen dagıtıyor ortalıgı o topa vurdugu gıbı bana vursa yerden kalkamam valla[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 rezil olduk eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 maç noldu ya ben ilk set 21-4 görünce kaçtım[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ne ilk set 21-4 olm ben evden çıkarken ilk set 16-13 tü. gördüğün üçüncü settir.25-7 bitmiş.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 21-4 olan son setti önceki setler yine olabilecek skorlarla bitti de son set rezildik.. 3-0 yenildik. daha çok hakettiler bu maçta oraya gitmeyi bizim takıma göre.. artık japonyada bi turnuva varmış dünya voleybol federasyonu seçerse bizi (ki seçsin artık) oraya katılabilirmişiz ordan da olimpiyatlara gitme şansımız varmış..[signature][hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 muhtemelen avrupadan gidecek diğer takımlar rusya ve italya. puan sıralamasına göre gönderiyolarmış.kaynak:ntvmsnbc[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ya bısey dıkkat ettım bızım kızlarımız butun takımlardan guzel ya sankı ozellıkle secmıslermı ne[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ne sandın[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 evet almanya setler açık arayla aldı[signature][hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 abi mesela genellikle okulların en güzel kızları voleybolcu değilmidir.ondan yani.alt yapıdan öle geliyor.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 abi o degılde Almanlarda cok saglam kızlar vardı o ne ya . . voleybolcu bır sevgılı bulurum isallah.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions [Bu mesaj Deli333 tarafından 10 January 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Şu kısa saç,erkek tipliyi alalım sana :D[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar