MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Korax said: Damlaya damlaya meme yapar B)- mADmaXimus said: Korax said: Alanyada falan eheuh,her yaz mevcut bol bol görebilirsiniz :D bi dahaki tatil senle ve yengeyle takiliyorum, yengenin arkadaslarina selam ederim :P o değilde cidden gelsene alanya'dayız yazları işte,takılırsın,birsürü arkadaşı falan vardı ehe. Korax, alanya malanya demişsin de abi, kuzenimin alanyada oteli var, ben de geleyim valla, temmuzla zaten iyi arkadaşız, senlede tanışırız, yengenin öbür arkadaşlarına da benim talebim var. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 axedice said: Selam. Bu haberin resimlisi var mı? dostum axedice haberin hem resimli hem videolu hemde konulu detaylarini patipr0na koydum 350k+ repi olan herkes izleyebilir o degilde niye bu kadar desteklediniz anlamadim ustsuzde girseler ciplakda girseler hicbiriniz olayi canli olarak goremeyecek ;) ha "kiev yolunda nasihatler" misali isvece paticik otobusu kaldirirsaniz o ayri tabii (penthde tur rehberi olur nasihat verir yolda sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 olmazsa ben benim hanımın arkadaşlarına bi haber salıyım,"toparlanın gelin,talipleriniz var üstsüz denize,havuza girmenize izin veriyolar" diye.bi 15-20 kişi çağırıyım.bizde burdan topluca gideriz,senin kuzende bi grup indirimi yapar bizim çocuklara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 her türlü manevi desteğe hazırım.Nereye imza atılacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Leopar said: haberin hem resimli hem videolu hemde konulu detaylarini patipr0na koydum 350k+ repi olan herkes izleyebilir nasıl giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 onlar seni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 giriş için +250 rep lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 isveç'e gitme vakti gelmişte geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 türk lobisi olarak isveç meclisinde bu konuda baskı yapmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 lobi yapmak kolay da, ya onlar önce annenizi, kardeşlerinizi yollayın bi' derse? ama o zaman kavga çıkartırız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kapışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sonuna kadar arkasındayız! bu kızlarımızın tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hazır elimizde dünyayı ele geçirme planımız varken bize böyle bişi derlerse onlardan başlarız :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ne kadara patlar bunlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 pasaport, uçak bileti, isveççe yada ingilizce kursu , içki parası, orada kalacak otel falan filan..hesapla artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Türkiye Malezya olmasın, İsveç olsun! orjinali Ukraynaydı ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 herşeyden çok içkiye ödersin muhtemeln,çok pahalı çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 O değil de, bizim otelde ruslar bavul dolusu vodka getiriyorlardı, gece 1'e kadar falan içki bedava, sonradan bar kapandığı için nöbetçi elemanlara para ödemek gerekiyor, adamlar gece 1'e kadar beleş bardan, 1'den sonra da kendi stoklarından götürüyorlardı, doyumsuz herifler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 @ zheld: merak etme hacım sen gel halledicez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Kahrolsun sütyenler, memelere özgürlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Haber yalan. Doğan grubuda olmayan birşeyi yaratmış. Adamlar biliyor milleti nasıl sitelerine çekeceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 insanlarin heyecanini bozma masticore sus bakayim! hayal kirikligina ugramasin millet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tek sebebi suyun kaldırma gücü hede hödö.. halbusi türk kızlarının böyle numaralara ihtiyacı yok! hepsi taş gibi maşallah.. tüm kızlara selam ederim. msn: bigbadboy_22cm@hayvanöküz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 dasnbgasjhfasja :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 zydar said: @ zheld: merak etme hacım sen gel halledicez :D ehahe olm çok pis tanıttım kendimi bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar