Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsveçli kadınlar havuza üstsüz girmek istiyor

mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

Korax said:
Damlaya damlaya meme yapar B)-

mADmaXimus said:
Korax said:
Alanyada falan eheuh,her yaz mevcut bol bol görebilirsiniz :D

bi dahaki tatil senle ve yengeyle takiliyorum, yengenin arkadaslarina selam ederim :P

o değilde cidden gelsene alanya'dayız yazları işte,takılırsın,birsürü arkadaşı falan vardı ehe.

Korax, alanya malanya demişsin de abi, kuzenimin alanyada oteli var, ben de geleyim valla, temmuzla zaten iyi arkadaşız, senlede tanışırız, yengenin öbür arkadaşlarına da benim talebim var. sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Selam. Bu haberin resimlisi var mı?

dostum axedice haberin hem resimli hem videolu hemde konulu detaylarini patipr0na koydum 350k+ repi olan herkes izleyebilir

o degilde niye bu kadar desteklediniz anlamadim ustsuzde girseler ciplakda girseler hicbiriniz olayi canli olarak goremeyecek ;) ha "kiev yolunda nasihatler" misali isvece paticik otobusu kaldirirsaniz o ayri tabii (penthde tur rehberi olur nasihat verir yolda sdf)
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de, bizim otelde ruslar bavul dolusu vodka getiriyorlardı, gece 1'e kadar falan içki bedava, sonradan bar kapandığı için nöbetçi elemanlara para ödemek gerekiyor, adamlar gece 1'e kadar beleş bardan, 1'den sonra da kendi stoklarından götürüyorlardı, doyumsuz herifler ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...