Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya çeken İmam!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yanlız dua olmayabilir onlar, cenazelerde kalıplaşmış laflar söylüyorlar, onu yazmıştır kesin.Dua ile alakası yok ama adamlar ezberlemiş , toprağa vermeden önce aynı şeyi söylüyorlar nede olsa...Duaları kopya çekcek kadar bir imamın düşeceğini zannetmiyorum =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
onlar muhtemelen adı geçmesi gereken insanların listesi ve türkçe okunmasını istedikleri özel bir dua varsa yazılısıdır falan.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
hakkaten süpermiş.:)) hoca olan adam tabiki ezberlicek yoksa okuma yazma bilen herkes gitsin imam olsun varmı öyle.. ayrıca ne yazmış hakkaten çok merak ettim.[signature][hline]
Qui Bono?
Mesaj tarihi:
said:
KARAMURAT, 16 January 2004 13:14 tarihinde demiş ki:
onlar muhtemelen adı geçmesi gereken insanların listesi ve türkçe okunmasını istedikleri özel bir dua varsa yazılısıdır falan.

muhtemelen.
cenaze filansa merhuma ait bilgiler filan olabilir.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
yok be horace lan iki eline birden yazmış cenazenin sülalesinimiokuyo kardeşim. belliki duayazmış işte muhauhau...[signature][hline]
Qui Bono?
Mesaj tarihi:
said:
PiNk, 16 January 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
hoca 'da karizma namina bir sey kalmamistir sanirim bu resim cekildik 'ten sonra....:-)

o adamın her tarafı karizma olsa ne yazar ? lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 16 January 2004 02:14 tarihinde demiş ki:

Ayrıca o imam sahil mpg "Caution!This may cause serious mental problems!" de oynayan adama çok benziyor...

Yoksa!
AMAN ALLAHIM!

ROFL! :lol:

ANhuahuau Kopardın abi ya.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
lol :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
ya adam biraz genç falan olsa neysede baya yıllanmış bi amcama benziyo[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...