Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Yanlız dua olmayabilir onlar, cenazelerde kalıplaşmış laflar söylüyorlar, onu yazmıştır kesin.Dua ile alakası yok ama adamlar ezberlemiş , toprağa vermeden önce aynı şeyi söylüyorlar nede olsa...Duaları kopya çekcek kadar bir imamın düşeceğini zannetmiyorum =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 onlar muhtemelen adı geçmesi gereken insanların listesi ve türkçe okunmasını istedikleri özel bir dua varsa yazılısıdır falan.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 hakkaten süpermiş.:)) hoca olan adam tabiki ezberlicek yoksa okuma yazma bilen herkes gitsin imam olsun varmı öyle.. ayrıca ne yazmış hakkaten çok merak ettim.[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: KARAMURAT, 16 January 2004 13:14 tarihinde demiş ki: onlar muhtemelen adı geçmesi gereken insanların listesi ve türkçe okunmasını istedikleri özel bir dua varsa yazılısıdır falan. muhtemelen. cenaze filansa merhuma ait bilgiler filan olabilir.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yok be horace lan iki eline birden yazmış cenazenin sülalesinimiokuyo kardeşim. belliki duayazmış işte muhauhau...[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: PiNk, 16 January 2004 01:34 tarihinde demiş ki: hoca 'da karizma namina bir sey kalmamistir sanirim bu resim cekildik 'ten sonra....:-) o adamın her tarafı karizma olsa ne yazar ? lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: Alexi_Septimus, 16 January 2004 02:14 tarihinde demiş ki: Ayrıca o imam sahil mpg "Caution!This may cause serious mental problems!" de oynayan adama çok benziyor... Yoksa! AMAN ALLAHIM! ROFL! :lol: ANhuahuau Kopardın abi ya.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 lol :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ya adam biraz genç falan olsa neysede baya yıllanmış bi amcama benziyo[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar