Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 İyi günler satılmasının yasak olup olmadıgını bilmiyorum amacım wow lich king alıp almamakla ilgili kesin karar vermek.Satmayı dusunen arkadaslar varsa pm yoluyla ulasılırsa sevinirim iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Herhangi bir betada olduğunu belirtmek bile yasak.. o yüzden satmakta yasak tabi.. open betada karar verirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bu foruma post yazarak herhangi bir şekilde banlanmaz kimse betadan abartmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 1. banlanırsın örnekleri var.. 2. o senin kişisel tercihin bir anlaşma yapmıssın betaya girerken onu çiğniyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yok şöyle bir durum war Wow accountu satmakta yasak fakat bu alanda herkes post atıyor WTS dsadas diye, tamam beta key satmakta yasak sonuçta ama Wow acc satılıyorsa beta key de satılır diyerekten açtım postu. Oynamış test etmiş ve bıkmış bir kişi olabilir diyerekten bir kusur işlediysek affola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Valla doğru bi mantık, eğer wow alınıp satılmasına itiraz edilmiyorsa aoc beta için de aynı şey geçerlidir. Beta bulup sıkılırsan yada paylaşmak istersen haberdar et hehe, ben de denemek istiyorum AoC ı. Oyun 7 ay ertelenince baya bi ümitsizliğe kapılmıştım ama conventionlardaki vidyoları izledikçe gg wotlk diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben de çok merak ediyorum aoc yi ama beta acc ye para vermek de ayrı bi konu... ama denemek isteyen çok sabırsızlanıyorsa tabi herkesin kendi parası, istediğini yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar