Berk Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Evet siteye design yapacak eleman aranmaktadır. Sade ve zarif bir dizayn istenmektedir para mara verilmeyecektir =) isteyen : 51082524 den ulaşaiblir [edit: yine yamu kyazdım ] ferman gibi oldu.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… [Bu mesaj Berk tarafından 14 Mart 2003 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ya ben flash-frontpage-photoshop üçlüsünü iyi kullanırım.ama php falan bilmiyorum.sanırım istediğin php falan bilen biri.ama yaptıklarıma bakmakistersen: www.geocities.com/maxilackonline www.geocities.com/maxilackonline2 www.geocities.com/maxilackonline3 www.geocities.com/maxilackonline4 Not: maxilackonline2 deki sol menü deneme amaçlı yaptım.yani o site işe yarıyomu diye.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 merak etme maxi cim berk kendi kodlarini halleti sitenin aa ona lite yani ole flahsliydi uzun uzun buyuk buyuk resimliydi bise lazim deil kodlari renklendirip guzellestirecek bisi lazim ben denedim sinir oldum biraktim sahsen :) sansini denemek istersen deneyebilirsin heralde bilmem (berk??)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 sadece html bilsen bile yeter tabi yaninda sabirla :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: AngelFire, 15 Mart 2003 04:44 tarihinde demiş ki:kodlari renklendirip guzellestirecek bisi lazim ben denedim sinir oldum biraktim sahsen :) PHP Kodlarından bahsediyorsan show_source($filename) ?> Tabii bahsetmiyorda olabilirsin, gerçi neden bahsettiğini de anlamadım. Hatta niye cevap yazdım ki.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 benim cumle yanilis omus ( gene t urkceyi katletmisim) koda moda gerek yok sadece dizayni lazim kodlar var zaten[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Evet bana sadece statik tasarım gerekiyor yani kodları yazıdm ben onları yapılacak olan tasarımın içine yerleştirirm siz merak etmeyin[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Bu tasarım senin kendi kişisel sayfan içinmi olucak? değilse ne için?[hline]Oky Wan Kenobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Web master tarafından her türlü iş yapılır memnun kalırsın yani sana icq dan mesaj atıyorum bi numara gönderdim icq numarsı webmasterin ps:kimse bedavaya zaman ayıracagını sanmam ama ücret az da olsa verirsen zamanın kıymeti artar bu arada eleman ücretli çalışan kişidir cnm [Bu mesaj Jericho tarafından 17 Mart 2003 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Buraya yazmayı unutmuşum bizim dönemden arkadaşlar sağolsunlar üstlendiler işi... ayrıca ücret illaki para değildir; iyilk borcum olacak onlara ayrıca site para kazanırsa bi kısmını da vericem onlara.. emeğin karşılığı verilir herzaman.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ben yaparım tasarım gücüm iyidir. bi önrek veremicem çünkü sitemi yapmaya fırsat bulamadım. sonra da bıraktım.... icq 20474989[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar