Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atlde ilk ew gitti en azından benim gordugum ve duydugum ilk

knight_of_rose

Öne çıkan mesajlar

walla bugün sinir olduğum kadar hayatımda olmadım. işin ilginç yanı, azmim galip geldi, 18x18 spota evi ilk diken ben oldum (bu sırada 3k ping vardı)
ama o da ne, evin signında bir gariplik vardı, bi baktım ismim yok, ve iki saniye kadar sonra kurduğum ev yok oldu!!!
bikaç kez daha denedim, aynı şey oldu yine. page attım, evet herkesten aynı şikayeti alıyoruz, tool'da bug oldu dediler.
neyse, ben denemeye devam ettim, ama bu sırada oraya 5 dakka önce gelen biri evi kaptı. ona neyse dedim, zaten 18x18 kim kaybetmiş ben bulucam bu pingde, üzülmeye değmez di mi, kalktım daha küçük bir spota gittim, ama o da ne, adamın biri geldi ben gittikten 10 dakka kadar sonra, ve benim ev dikmeye çalıştığım yere 1 defada dikiverdi evi.
yani ttnet ve osi bugün elbirliği yapıp beni delirttiler, ikisini de bombalama eylemine ok diyorum :-p

p.s. bari ucuza büyük bi ev alsak ya
Sosyal ağlarda paylaş

cok sinir oldum cok ne loot nede ew dikebildim 7x7 de mahsur kaldık yine:(.ama soyle bi olay var bundan sonra surekli gidicek accsi kapalı olanların ewleri we cok fazla ew yıkıldı pek cok kisnin ewi condemed durumda we cok fazlasıda hala yıkılmayı bekliyor.bu yuzden ew fiyatları baya dusucek.ha bide su var sırf 3-5 ew dikebilmek icin acc acanlar var haftada 1 ew kuralı yuzunden onlarda eninde sonunda ucuza cıkarıcaklar ellerinden o evleri:P
Sosyal ağlarda paylaş

valla koskoca tower tıka basa item doluydu şöyle görebildiğim en değerli item potted tree vardı sürekli üzerime sürükleyip bırakıyordum. tam sürüklediğim anda ev yokoldu sadece onu alabildim ve bunun dışında hiçbirşey alamadım 4000 pingden. o kadar item "no longer locked down" olunca telekom ve xp'nin yardımıyla dakikalarca kıpırdayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla popeye haklısın. ben de sırf sinir olmayayım diye kaç kere vazgeçip kapattım ama dayanamıyor insan. benim üzüldüğüm nokta item lootlayamamak değil. evim var bu yüzden içim gitti boşalan yerlere ama üzülmedim zaten kuramazdım ama evi olmayan türkler için bu ev kurulamama bug'ı bir avantajdı aslında ama telekom yüzünden dezavantaj oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi para falan gelip gecici seyler
bos buyuk spot dolu vardi, ama ben kolaylik olsun diye simdiki evime en yakin olan bos spota diktim (2.acc ile) - esyalar hic bi yere sigmiyo artik. bide AOS upgradeli olmadigindan 2. accountum uyduruk bi stower ile yetinmek zorunda kaldim lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...