Afterglow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Phish ve Sigur Ros dinleyen var mıdır? Tavsiyeleri nelerdir? Bu benim ilk mesajım bu arada...Hoşbulduk:) EDIT: Şimdi bir Sigur Ros şarkısı indirdim Kazaa'dan. Radiohead seven herkese önerilir, süper bir şey, şarkının adı Agaetis Byrjun. [Bu mesaj Afterglow tarafından 16 January 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 hoşgeldin :) ilk kez duydum bilmiyorum valla[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 var. tavsiyem yatmadan önce dişlerini fırçala ve süt içmeyi ihmal etme.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bende ilk kez duydum ama bir indirip denicmm hoşgeldin bu arada... :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 walla bende ilk kez duydum... hoşgeldin...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar