Aykan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Xhunarion said: Beni uo değil, nooblar yordu.; Helal be
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 pati uo var...simdilik online sayisi az ama degisecek insallah.
Mino Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 SNN de 3 ay boyunca oynarken lisedeydim. Daha sonra 2003'te üniyi kazanıp eve adsl bağlanınca başladım Pentium 3 ümle :o, Usb modem ve 64 mb bellek olunca, 3 4 saatten sonra kopardı bağlantı, yeniden başlatırdım bilgisayarı. Başlarda savaşçı karakterim varken sonra onu zanaatkara dönüştürdüm. Bir tane balıkçı ve aşçı yaptım. Sonra ona güreşçi bir kimyager eklendi. PvP yap(a)mazdım, çünkü tuş kombinasyonları kasmamıştım, tecrübem yoktu o da düzenli bir oynama alışkanlığı gerektiriyordu. Uzun süre böyle takıldım. Balıkçı okçuyla, ekiple Doom bile yaptık. 130 vuruyordum Dark Father'a X( Ama geneli balık tutmakla ve "Femme Apla Set Pls" lafları altında set yapmakla geçiyordu. Deri getirene set kampanyası iyi gidiyordu o zamanlar :) 2005'te can sıkıntısından bıraktım, o sırada sunucu hala aktifti, 2006 da tekrar girmek istediğimde sunucu artık yoktu. Sonra Pati UO açıldı, o sırada Mino Mac OS kullanıyordu artık. BootCamp'le Windows XP açıp 0 dan karakter kasmak ağır gelmişti. Çünkü XP gelirse, 7 yıl boyunca kaçan oyunlar da denenmek istenecekti. Bu da proje yapacağım yılda alınası bir risk değildi. Gittim Battlefield 1942 os x aldım. Sonra da joystick aldım. Arkadaşlarımın WOW'da kafayı yemelerini de hesaba katarak, MMORPG hayatıma son verdim. UO güzeldi, ama artık arada sırada oyunda takılan biri olarak FPS oynamak daha mantıklı geliyor bana. Tey teey...
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 uo da geçen 6 yıl.. dile kolay.. snn de MR.Hellfire nickim vardı. bilen bilir. Sonra nebula north. quann oldu vs. sonra mix.gen.tr ultimatr vardı. sonrasında 5-6 server daha geldi geçti. ne dönemlerdi vallahi. üni bitti uo bitti. bıraktım. oynamıyorum artık.
Mike Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 benıde kesiyolardı, ağlıyodum ama dinlemiyolardı. senide kırmızılar kesmişti dimi kardeş
Öne çıkan mesajlar