heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 herkese selam öncelikle benim aklıma bi fikir geldi ama sizin bu fikrime yorumlarınızı öğrenmek istedim bu topic te şimdi bi guild kurulsa ve bu guildde karazhan felan değilde daha çok iç ticarete önem verilse deri maden kumaş cart curt alınıp satılsa playerlar zenginleşse bi kaç kişiyi belirli paralar karşılığında 5000 thick leather yada 5000 x oresi çıkartılsa ve bu hammaddeler biraz daha yüksek fiyata satılsa sizce nasıl olur? biraz biraz anlatmaya çalıştım siz kafanızda toparlayıp bana fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 çinliler yapıyor onu ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 e tamam abi işte düşmanı düşmanın silahıyla vuracaz fenamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ultima crafter guildleri gibin ? hehe ama güzel fikir. de kimse yanaşmaz. pvp pve oh mis demeyip de ben farm yapcem para kascem diyen player hiç görmedim (çinliler hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bunu bizim apartmandaki kadınlar aralarında pilav günü olarak yapıyor ama wowda nasıl olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Tip: Büyük sermaye ile AH'dan depositsiz item resell ve piyasa manipülasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Enchanting mats :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yapılabilitesi olan şeyler dimi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Evet sonu ne olacak sorun orada ? 20k gold kasıp ne yapacaksın ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hepinizi satın alıcak sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar