Griswold Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Abiye demişler, double bass falan göstersene kardeşlerine diye, adam olayı biraz tersinden anlayayım da az eğleneyim demiş. Sonuç: Hem espri güzel olduğundan, hem de müzik güzel olduğundan paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 jazz davul ritimlerine hastayım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Az daha funk olmuş :) Sonlara doğru yardırmasyon olmuş davulcu iyice ehuh.Güzel ama,bende bikaç favorimi ekleyim bari double bass ile alakası olmasada.Buarada bi japon grubu vardı,çift bass olan.Akira jimbo falandı davulcu galiba,yanlış hatırlıyoda olabilirim. bayılıyorum bu herife :) Hayvan ötesi bi davulcu buda. buda bizim hayvanlardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Güzel paylaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yoğun sitem üstüne güncellenmiştir sevgilerimle >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 siyahların ritm duygusu bizimkilerden çok daha farklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Gigabyte said: yoğun sitem üstüne güncellenmiştir sevgilerimle >:D< iyi davulcuyla yaşıyorum diye artizlik yapma,o yanındakinin horultusu ağzına çorap sokunca bile dinmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Lethious said: siyahların ritm duygusu bizimkilerden çok daha farklı oluyor. Vay pozitif ırkçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Aslında herifler bizim romanlar gibi büyüyo.Müzik içinde,sürekli müzik yaparak.Yani bu hale gelmeleri bence çok doğal.Kendilerine özgü bi tarzları var ama bi çok tarzın alt yapısı,başı oldu adamların yaptığı tarz.Başta jazz,r&b,hiphop,soul,blues.Ee daha çocuk yaşta herifler bunu dinleyerek,çalarak falan büyüyolar.Nasıl adamlar iyi olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dünyadada 8 9 lüğü çalan bizim romenlerden iyisi varmı pehh bende onlarla gruru duyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oh bizimkilerde iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ehehe tabi canım onlar ayrı bi olay.yau iki tarafında avantajı var işte birbirine karşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 öeh,buda hayvaniymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 KingOfLoss said: Lethious said: siyahların ritm duygusu bizimkilerden çok daha farklı oluyor. Vay pozitif ırkçı. ne alakası var şimdi? ırkçılığa tamamen karşıyım. ayrıca garip gelebilir ama afrikalı akrabalarım bile var. bence gayet güzel bir ritm duyguları var. bizimkilerden farklı olduğunu söyledim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 vay alıngan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Sakin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 böyle bir konuad pek şaka yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar