oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 oyunu oynayan var mı? 6 kasımda çıkmış. nasıl merak ettim..
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ben indirdim ama henüz el atmadım çünkü geçen sene indirdiğim extraction pointi hala kurmadım, işte böyle bir insanım :P ama şahane fear combat oynarım. fear ftw. Tahmin ediyorum ki önceki oyunlar gibi konu klişedir ama sunuş, atmosfer ve combat bir numaradır.
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 eueuhe , ben de fear combat oynamadım hiç. ama ana oyunlar güzeldi tuttum. güzel dötün atıyor oynarken :D
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 oper said: eueuhe , ben de fear combat oynamadım hiç. ama ana oyunlar güzeldi tuttum. güzel dötün atıyor oynarken :D Fear combat dediğin Fear'in multiplayer kısmını olduğu gibi çıkarıp bedava dağıtmaları olayı yani sen satın alan kişiyle de aynı server da oynayabiliyorsun.
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yok onu biliyorum da, server bulamamıştım ilk girdiğimde, sonradan da oynamak istemedi canım. torrentlerde de pek yok gibi şu an yeni çıkanı. çıksın direk indirip oynuycam, son 1 ayım zaten :)
jonq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ilk cıktıgında bitirememiştim yarım kalmıştı. Bu yeni çıkanlar öncekilerin devamı mı, HL2 - Episodelar gibi ? yada öncekileri oynamadan bunu oynasam konu olarak biseyler kaçırmış olabilirmiyim
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 valla önceki ek pakette ilk oyundaki adamın peşindeydin yine. bu da devamı olur herhalde, belki sonunda adamı öldürebiliriz.
Öne çıkan mesajlar