oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 oyunu oynayan var mı? 6 kasımda çıkmış. nasıl merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ben indirdim ama henüz el atmadım çünkü geçen sene indirdiğim extraction pointi hala kurmadım, işte böyle bir insanım :P ama şahane fear combat oynarım. fear ftw. Tahmin ediyorum ki önceki oyunlar gibi konu klişedir ama sunuş, atmosfer ve combat bir numaradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 eueuhe , ben de fear combat oynamadım hiç. ama ana oyunlar güzeldi tuttum. güzel dötün atıyor oynarken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 oper said: eueuhe , ben de fear combat oynamadım hiç. ama ana oyunlar güzeldi tuttum. güzel dötün atıyor oynarken :D Fear combat dediğin Fear'in multiplayer kısmını olduğu gibi çıkarıp bedava dağıtmaları olayı yani sen satın alan kişiyle de aynı server da oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yok onu biliyorum da, server bulamamıştım ilk girdiğimde, sonradan da oynamak istemedi canım. torrentlerde de pek yok gibi şu an yeni çıkanı. çıksın direk indirip oynuycam, son 1 ayım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ilk cıktıgında bitirememiştim yarım kalmıştı. Bu yeni çıkanlar öncekilerin devamı mı, HL2 - Episodelar gibi ? yada öncekileri oynamadan bunu oynasam konu olarak biseyler kaçırmış olabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 valla önceki ek pakette ilk oyundaki adamın peşindeydin yine. bu da devamı olur herhalde, belki sonunda adamı öldürebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar