Switch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Arkadaslar okadar cok eskide kalmis ki Guild tanıtımlari basligi bi yenileme gerektigi kanısındayım. Güncel Guildler Eski formdaki gibi girerse herkez icin iyi olur. Guild Ismi : Guild Kisaltmasi : Guild Master: Guild Server: Guild Faction: Guild Url: Irc Chan: PVE/PVP : Extra Notlar: Sagda solda 80 tane ayri konu acilacagina herkez bu baslik altinda bu formatta birseyler yazarsa hem arayan icin kolaylik olur hem realm bashliklarinin 500 postunu tek tek okumayiz guild recuitment vs haberleri icin.Ben bashliyim ilk olarak.. Guild Ismi : Lechium Guild Kisaltmasi : Lechium Guild Master: Adain Guild Server: EU - Burning Legion Guild Faction: Alliance Guild Url: www.lechium.com PVE/PVP : Pve Extra Notlar: Tamamen Türk Oyunculardan olusan bir guild. Basvurular Siteki forum yoluyla degerlendiriliyor, Oyuncu alimi kısıtlı sayıda, suan ki oyuncularin referansi yada kendini serverda ispatlamis kisilere öncelik tanıyoruz yeni alınan oyuncular mutlaka deneniyor ve kendini ispatlamasi gerekiyor, daha detalyli bilgiyi ve son durumu guild sitesinden gorebilirsiniz. Human Warrior Xanny For The Lechium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Guild Ismi : Hajnal Guild Kisaltmasi : Hajnal Guild Master: Bodos Guild Server: Dunemaul Guild Faction: Horde Guild Url: http://www.guildhajnal.com Irc Chan: n/a PVE/PVP : PvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Guild Ismi : Ordeal Guild Kisaltmasi : - Guild Master: Yamyam Guild Server: Boulderfist EU Guild Faction: Horde Guild Url: http://ordeal.guildomatic.com Irc Chan: - PVE/PVP : PvE Extra Notlar: Şu anda oyuncu alımı yapılmaktadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Beyler, lütfen yukarıdaki oylama başlığını okuyun, düşüncelerinizi söyleyin. Gereken Progress / Tanıtım / Recruit / Realm başlıkları oylama sonucunda, ortaya çıkan sonuçlara göre açılacaktır. Konuyu burada kilitliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar