Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Iste bu tIkLamadan once iyice dusunun...[hline]Gm Joe[i] Xeria Shard [i]Staff Member icQ:135954330 tIkLa züper bi$i EmaiL:[email protected] :rock:
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 eğer bu sandığım şey ise tıklamadan önce çalışmanız falan varsa kaydedin takılabilir[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın
Peka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 durun kendimi feda ediyorum tıklıcam meraktan çatlarım yoksa :)[hline]barbie'nin apış-arası için tık
Peka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 "you are an idiot " diz bi yazı çıktı browser içinde browser sağa sola dönüyodu ctrl+alt+del yaptım kapattım[hline]barbie'nin apış-arası için tık
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Ne kadar akıllıyız..[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 imzaya uyarı veya edit reca edıyorum bos bulunup tıklayanların calısmaları varsa gıdebility si yuksek[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Justin, 05 Şubat 2003 17:54 tarihinde demiş ki: 10 kerede açılmazki aynı topic![hline]Bu ne kapağu!? [Bu mesaj Justin tarafından 05 Şubat 2003 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Ne zaman cıldı yaw ben hıc gormedim.[hline]Gm Joe[i] Xeria Shard [i]Staff Member icQ:135954330 tIkLa züper bi$i EmaiL:[email protected] :rock:
K_iTT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bunu yollıyan idiot sevinio herhalde böle şeyler yollayınca gerçi ctrl+alt - del yappan herkes kolayca kurtulabilir ama işte böle salaklar bunu yazıp seviniolar
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 10 kere deilde ben 3 kere gördüm[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Daha önce de en az 2 kez yapılarak şiddetli tartışmalara yol açan bu uygulamayı bir kez daha gündeme getiren ve karşısındakine zarar verebilecek uygulamayı "sözde" bir uyarı ile "sözde" sorumluluğu üzerinden atarak hepimizin hayatına sokan bu şahsiyete nasıl bir engelleme uygulanacağını merak ediyorum ve en kısa sürede bunun şeklinin açıklanmasını bekliyorum. Ayrıca linkin bölüm moderatörleri tarafından editlenerek (imzası dahil, oraya bile koymuş) ortadan kaldırılmasını talep ediyorum. Fedaykin [Bu mesaj fedaykin tarafından 05 Şubat 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 . [Bu mesaj fedaykin tarafından 05 Şubat 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 walla iki uyardınız walla bunu biliydum ama burda onu kloyicanızı bilmiyodum üzerinde çok uğraştıığım bi ödew vardı ve kaydetmemiştim gitseydi ben de giderim tatile gidecem orda bunla uğraşamazdım:D:(*kurtulmaktan sevinir*[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ya gerçi bir zarar vermiyor ama panik yapıpta kapatmasını beceremeyen veya tıklıcam derken yanlış bişilere tıklayıp önemli bilgilerini kaybedebilecek kişiler çıkacağından böyle linkler zararlı sonuçlar doğurabilir ctrl+alt+del yapıp kapatın(bazısı meraktan çatlar illa tıklıcam der:P)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 evet zarar vermiyor boşuna konuşuyoruz biz.[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 XP ve 2000'de kapatması kolay ama 95-98 bu tür programlarda çökmeye nedense çok ama çok meraklı. Açık bir dosyanında mavi ekran sonucu nasıl bir tepki vereceğini ise sadece allah bilir.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 arcane yazdıgım ilk cümleyi deidle hepsini okusaydın keşke bende xp var eger 98de sorun cıkartıyor ise oke zaten söyledim ctrl alt del ile kapatılıyor ama onu bilmeyipte başka şekilde deneyen olursa zarar verebilir[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bende 98 var cıkartmıyorda iste nede olsa ınsan bos bulunur 2 kez basar del e felan[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
LostKnight Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 pop-up kullanın bısey olmuyor hehehe[hline]I am a lonely Knight who lost in time
Öne çıkan mesajlar