Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Kimler dinliyor bu mükemmel sesli insanı ? Ps : Celtic müziğinin kraliçesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yıllarca dinleyip hala son albumun dinlemediğim için, kötü hissediyorum acıckası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ya dinlerken böyle alıp ortaçağa götürüyor sanki adamı bazı şarkılarda nebiliym bana öyle oluyo çok gittim ya orta çağa ama neyse işte öyle garip bi duygu veriyo alttan alttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 uyku müziği çok baymaya başladı bayadır dinlemedim o yüzden. ama sesi efsanedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Acayip iyi ya hele ' snow ' şarkısı felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bilgisayar başında sıklıkla loreena ablamı dinlerim ben. dinlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 son albümü direk bizden esinlenmiş belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 güzeldir ama enya bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Enyanın salva me harika ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jamstime Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Oldum olası sevmişimdir celtic ve irish müziklerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntinKuntin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 her an etraftan bir hobbit çıkabilir havası uyandırıyor hafiften, bi de yarısında kesip başka şarkıya geçemiyorum, bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Caravanserai şarkısının konser hali cidden süper. Ağlayasım geliyor sonlara doğru :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 severim dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar