cezad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bence arkadaslar bunlarin hepsini quaxis forumlarina yazin bu sorun bizi ilgilendirirmi sizce[signature][hline]İmMaLoN İf [Bu mesaj cezad tarafından 13 January 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Bence her ne olursa olsun sizinle calismis eski bi staff üyesini bu tür başliklar açarak karalamamalisiniz..[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Hmmmm bakalım neler olucak..[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe Cray Totem ------------------------------------------- voic3, 26 December 2003 23:34 tarihinde demiş ki: onur shard geri alıdnıysa biz hala küsüz? hadi kavga edelim Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: avp, 13 January 2004 14:03 tarihinde demiş ki: Bence her ne olursa olsun sizinle calismis eski bi staff üyesini bu tür başliklar açarak karalamamalisiniz.. bunu önce kendi serverinin staffına anlatsan çünkü aralarında php dosyalarının içinde key logger olduğu idda eden sivri zekalar var da[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 quaxis de olanlar hakkında bizlerde daha önce topic açmıştık ama kimse uzerinde durmadı bizimde amacımız ultimayı bir nebze olsa temizlemek ve oyunculara herşeyi sergilemekti ama bizim gidiş yolumuz yalnış anlamak istemeyenlerde çoktu bu nedenle heren dostum sanırım konuyu desteklemekten başka birşey yapamıyorum .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sana destek olması açısından daha önce açtığımız bir topic var insanların orayı okuduktan sonra sana dahada destek çıkacakları kanısındayım . http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32791 Buradan daha önce buna benzer olaylardan birtanesiydi kim biliri bizim bilmediğimiz daha nice olaylar var.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tig Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 acIkcasI burda herkes kulak tan duyma bilgilerle bir seyler yaziyor zaten olayin aslini bilenler biliyor yani forum larda show menlik yerine [Heren] yaptigin guzel islerle adini duyursan daha cok sevinirim herkes kendi isine baksin madem ben kotu bir seyler yaptiysamki yapmadim yapsam kimseden cekinmem cunku kaybedecek bir seyim yok yani iyice sIkIldIm ultima dan insanlarin kafalarini bulandirmak yerIne kendi isinize bakin yok Istiaron yok vss bilen biliyor her seyi onun icin fazla da kastirmaya hic gerek yok.Bu arada Simurg sey demis ciddi isler yapilmaz ciddi olan bir is yapiliyorsa ciddi her zaman olurum ama o iste ciddi lik yoksa bende ciddi oLmam.Ama sunuda diyim buna en cok playerlar saiittir Quaxis'e cok yardimlarim oLdu.Bunu zaten ben deil playerlar bilir.Onun icin herkes kendi isine baksin buraya forum acicagina yani bosa vakit kaybedecegine server in uzerinde caliski bir an once aktif edinki iste playerlarda rahatca oynasin. Saygilarimla...[signature][hline]tIger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Onceleri fazla iplemediğim bir thread olan fakat sonradan b*ka saran bu threade yanıtıma başlarken hepinizi selamlıyorum. simdi burda herkes tiger in ustune dusuyor vs.. tIger denilen sahis ultima ya istiaron deil da baslamis biri deil bildigim gibi sole diyim ben SNN player zamanlarindan biliyorum sozum hepinize deil ama su forumda onu elestirenler elestirme haklari yok gibi oncelikle sunu diyeyim Istiaron da ben staff dim tiger yani onu bilen SirPlaya olarak bilir sirplaya yi sponsor olarak ben getirdim ama beni staff dan attilar ve Istiaron u birakmasinida ben istedim sunuda diyim Impetus vs.. bu arkadaslar daha sphere piyasasinda yokken tIger yaklasik 2 sene once CyberLegends-Gamextreme adinda shard acip ve 150 online userli bi server acmislardi bu sirada Impetus da yeni yeni uo ogreniyordu ayni seyi Simurg ve Antiphates icinde soyliye bilirim o zamanlar Sirplaya sponsor ariyordu ve snrm Antiphates de e-kolay i baglamisti onlara ve Antiphates daha Ultima Online u sunu bilmiyor du arkadaslar bunlar aci gercekler yani herkes bi gecmisine baksin ondan sonra elestirsin.Benim bu yazim yok iste onu koruyorum bunu koruyorum filan deil Tiger eski nickleri [Oxygen-sIrplaya] Sphere Gamextreme Team de baslamistir.[Avenger/Ulu-Han/Myra-KuLL/Oxygen] bu sekilde biliyorum ve eminimde.Ve turkiyede online olan tum shard lardada gorev yapmistir. Bu yazilari yazmamin tek geregi bir insani tanimadan, zaten onu bilen bilir bunlari yazmamada gerek yoktuda, yeni baslayanlarin kafasi yikanmasin.... Ayrıca istiarona makineyi de ben bulmusumdur impetus ücreti ödemediği için kapandı şimdi tekrar açılmak için tekrar kasıolar. Heren'e bir çift lafım var olm senle nasıl tanıstım hatırlamıorum ama sanırım SwGC ile ilgili bişi idi. Sonra hatırlıosan www.istiaron.com da senle birlikte admindim. Sonra kavga mı ne etmiştik sen çkarmıştın beni sonra madSouL ile uo serverı projesine giriştin (ki madsoul çok sevdiğim bi arkımdır laf yok) sonra impetus geldi güzel bişiler oldu falan (impetus da iyi arkım oldugundan girmiştim staffe). Ama şunu çok iyi biliyorum ki sen uo nun "u" sundan bile anlamıyorsun anca playerlıktan anlarsın o da vurdum kırdım ben seni yendim olayı. Impetus da ayrı bi mesele adam seni parmağının ucunda oynatıo haberin yok. Onun tarzı mutlak otorite olmak herb*ku kendi yapıp kimseye bişiy yaptırmayıp söz hakkını kendinde bulmak. Ben de buna gelemem. Uzun yazının kısası benim veya tiger ın neler yaptığı burdakileri ilgilendirmiyor. Ha bilmek isteyen varsa gelsin konusalım. Söylenen her hurafeye inanmayın. Heren zaten server ownerım diye geciniyorsun ama bi bilgin yok o yüzden gelip burda kendini göstermeye calısma bana kalırsa senin SPhere UO bölümüne girmemen lazım... Zaten uzun zamandır bakmıyorum bu forumlara bi kaç arkadaşımın uyarısı üzerine geldim savunmamı yaptım gerisine karışmam ister onu diyin ister bunu diyin bir daha msg atmayacam. Saygilarimla Mysterio[signature][hline]hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Acikcasi ben ultima online ile tanisali 3 yil oldu. 1 aylik bir player hayatim oldu ultima online'da o'da nebula.gen.tr'de fisher karakter kasmistim oltayi denize elimle targetliyerek :) o zamanlar wardom diye bir projemiz vardi forum ve irc adminliğine bakiyordum kullanici potansiyelimizde yüksekti. Daha sonra kullanicilarimizdan biri olan impetus ile tanistik kendisine ultima online oynadigimi wardomla pek ilgilenmediğimi filam söylemiştim o'da oyunu mrk edip bi yerden cd temin edip uo hayatina basladi.. Yaklasik bir ay sonra impetus ile bir shard acmaya karar verdik. Para ile bir sunucu kiralandi ve buraya gerekli şeyler kurulup lostmyth.com domain'i altinda bir shard açtık o zamanlar 200 online playerimiz oluyordu. Daha sonra gördümki impetus'un staff içindeki arkadaslarina davrasini.. küfürleri .. vs. Beni o projeden soğuttu ve ayrildim. 1 ay sonrada lostmyth kapanmıştı. Sonra bilindiği gibi birkac arkadasimla Exile UO sunucusunu actik. Yukaridakileri anlatmamin sebebi impetus bana göre ortak bir projede çalişilamiyacak biri. ve sanirim bana yapilan bazi hatalari tig arkadasimizada yapti ve hakli olarak sunucusunu o projeden geri çekti. Ama arkadaşlar hatirlatmak isterimki sponsorsuz acilan bir sunucunun geleceği pek yoktur . Çünkü masraflari gerçekten cok asiri ayda 1000$'in üzerinde bir mebla ödemenize neden olabiliyor..[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. [Bu mesaj avp tarafından 15 January 2004 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Quaxiste şu an için, Delinquent in dediği gibi sadece bir bağlantı sorunu var. yeni ve güçlü bir host ile bu sorun giderilir. 60 kişi sınırıda kalkar. Daha fazla threati uzatmanın mantığı yoktur. [Bu mesaj berkinyum tarafından 15 January 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Oncelikle lafım sana mysterio ; Forgotten .. Merak etme ki Ultima Online ın "u" sundan çoğunu biliyorum , en azından kendinle kıyaslayamaszın bile . Öyle olmasaydı ismi geçen SwGC kuruluşu ve onun yanında ismini vermemin gerektiğini sanmadığım bir kaç kuruluş da daha görev yapmış olmazdım. (Yalan ayaklarına yatarsanız isimlerini de veririm , isterseniz gider görüşürsünüz şimdiki yetkilileriyle .. ) fakat konu bu değil . Olay bilmek bilmemek değil , Quaxis değil , Impetus değil , ben değilim , Exile da değil .. Lafım sana Sirplaya ya da her ne isen .. Istiaron'da ne yapmışım ? Lafına bir cevap vereyim önce istersen .. Kutulara item sakladın , sakladığın itemların suçunu başka bir staff üyesine attın , bulununca sakladığın itemlar . Daha sonra Istiaron Run Uo açıkken yanına sphere açtın çalıştırdın vs .. Edit ve açgözlülük ne desen var sende hepsini biliyorum . Genel söylemek istediklerime gelince , destek veren herkese teşekkür ederim ; Larethian hatırlıyorum o topici Arqas yeni açıldığı zamanlardaydı , zaten dediklerimin bir kanıtıdır . Istiarona gelen laflara da cevabım ; parayı ödemedi demişler , ödedik gereken vakitte açık kaldı zaten sunucu , daha sonra bir ay daha para verdik açık tuttuk . Fakat bundan sonra kendi alt yapımızı kendimiz sağlamak amacındayız, kimseye muhtac olmak , kapalı kalmak istemiyoruz .[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bu arada avp , Exile sunucusunu da dost bilirim , Ultima Online dünyasına zarar verecek hiç bir şey yapmamıştır , fakat Istiaron içerisindeki problemler , yani Impetus çalışılacak biri mi değil mi , bırak da bize kalsın . Tiger a yapılan her hangi bir yanlışlık yoktur , tesadüf mü oldu bu 3 örnek de . Quaxis , Arqas(Larethian ın verdiği topic den okuyabilirsiniz) ve Istiaron olayları ?[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar