Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kızsan sor kız arkadaşın varmı, arkadaş olabilirmiyiz, senden hoşlanıyorum diye gir. bunun olayı budur. mesajlar vererek çıkma teklif etmeyelim lütfen. edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 allahım kermit :D ya olmaz öyle şey söylemem. hadi diyelim çok kastım söyledim ya çocuk olmaz asla olmaz derse aynı sınıftayız nolucak sorarım size? olmaz öyle şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yahu demez yaaa,yada klasiktir ama kahve içmeye götür..Ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bence ufaktan hoşlandığını belli et önce iltifatlarla falan.Zaten ondan da bişeyler varsa anlarsın heralde..Hoşlanıyorum olayına girme bence hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Julianne said: allahım kermit :D ya olmaz öyle şey söylemem. hadi diyelim çok kastım söyledim ya çocuk olmaz asla olmaz derse aynı sınıftayız nolucak sorarım size? olmaz öyle şey.. olmaz derse desin altı üstü bi çocuk tanıman etmen konuşman bi daa olur biter canın mı gidicek sanki boşversene dediğimi yap ensesine dokunarak kulağına fısılda arkasından senden hoşlanıyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kızım sen diyorsunki hoşlandığımı belli edeyim o çıkma teklif etsin. çekinme git söyle. hayır dersede birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ahaha ben iyi fal bakarım, falına bakim de, kahve ya da kağıt farketmez, fal bakarken de kendinden bahset bi kız var şöyle böyle senin duygularını bilmiyo falan. fal süperdir bu konularda. bana yapmışlardı bi iki kere ama tav olmamıştım. hoşlanmıyodum pek kızdan sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 elemanın yanına gidipte durduk yere fal bakayım olmaz önce bi tanışsınlar muhabbet açlsın faldan önce bişi daha bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gerçekten söyleyemem öyle bişey başaramam ve başarmakda istemiyorum. olayların o raddeye gelmesi lazım önce daha öyle bi durum yok şimdi öyle bişey söylemem saçma olur. önce bi kaç seviye atlamamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 o zaman oturup kasacaksın. çok pısırık gördüm seni. sana diyim senin işler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 napalım yani bizmi ayarlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 abi ben erkeğim önce ensesine dokunup sonra senden hoşlanıyorum diye fısıldasam? ama kızın saçları enseyi örtüyo önce bi kaldırmam lazım saçları olurmu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bu çocuğun başarılı olduğu bi ders varmı varsa yanına git soru felan sor ondan sonra ya ders bittikten sonra beni biraz çalıştırsana bu derse de bütün sınıf çıkar gider ondan sonra başbaşa kalırsınız ne güzel sen bişiler söylersin ders bahane zaten elemanda anlar bunu sonra orda değilde dışarı çıktığınızda yürüyerek eve gidelim felan olayına girişin hele bide hava soğuksa offf tamamdır eleman sana teklif etmezse bende neyim kış aylarında daha romantik olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Overseer said: abi ben erkeğim önce ensesine dokunup sonra senden hoşlanıyorum diye fısıldasam? ama kızın saçları enseyi örtüyo önce bi kaldırmam lazım saçları olurmu öyle? bide öpücük kondur o enseye lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bilmiyorum bi kaç derste başarılı olduğunu iddia ediyo ama yani pek bi icraat göremedik öyle beni ders çalıştırıcak kadar bi dersi yoktur ama bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ayrıca kızmayın bana olaylar hakikaten o seviyede değil henüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hatta bugün cuma enseyi kapa desin. Çok romantik olur bee. :S Edit: Korkmaman lazım seviyosan söyliceksin yok kızlar söylemez bilmem ne yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Öyle demeyin ama yerleşmiş bir kalıp var erkek söyler önce hoşlandığını falan sonuçta kızın hemen gidip aşkını ilan etmesi o kadarda kolay değil hemde gereksiz eğer karşıdaki birşeyler hissetmiyorsa.. Ders çalıştırma güzel en uygunu o gibi gözüküyor bence şuan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Selen said: Bence ufaktan hoşlandığını belli et önce iltifatlarla falan.Zaten ondan da bişeyler varsa anlarsın heralde..Hoşlanıyorum olayına girme bence hemen. Diyeceksen de evde tavuk olmadığı bir zaman yap :P (elektrik geldiii :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sınıfta arkasına otur hoca ders anlatırken tahtaya yazı yazdığında ya göremedim bi bakıyım defterine felan de not tutuyosa al amacım muhabbet kurmak aranızda sonra ders çalışın beraber evet en iisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 zaten yanımda oturuyo yani yan sıramda belki gel yanıma otur falan diyebilirim. yalnız bunu dersem kendime madalya takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Fake bu.. Değilse ne biçim kızsın sen be.. Kız dediğin 2 poposunu sallar saçıyla oynar, erkek düşünür nası tanışıcam diye.. KIZ DEİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 valla nasıl kızsın demeyin ben bizim hatuna yazılmak için 5 ay bekledim söylediğim gün ağzıma etti salak dedi niye bu kadar bekledin dedi allah belanı versin dedi oda bana söyleycekmiş baya bi zorlamış kendini söyleyememiş ii oldu söylemem zar zor söyledim ama evlenicez şimdi ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hakarete uğradım neyse.. :) oha 5 ay ya 5 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kermit said: valla nasıl salak dedi niye bu kadar bekledin dedi allah belanı versin dedi oda bana söyleycekmiş baya bi zorlamış kendini söyleyememiş ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar