S4r4h Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bronx un yaptıgı necro scriptini deniyordum ama baktım ki infernal strike ve summon strom büyüleri göz boyamak icin damage vermiyorlar ozaman necromancer lıgın özel bir yanı kalmıyor yoksa ben mi scriptleri yanlıs kullanıyorum neden damage vermiyor etrafda kalvaslar cıkıyor lightningler yanıyor ama hepsi göz boyama hiç biri damage vermiyor cok denedim bunu nedeni nedir daha iyi necro scp si varmıdır lütfen bi cevap verin
mami Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Benim script bilgim çok azdır,yazabilseydim bırak necrobook angelbook bile yazmak isterdim.Ama aşağıda bir çalışmam var angelbook ile ilgili kısa süre sonunda mincik düzeltmelerle çalışacağını sanıyorum. [itemdef i_angelbook] name=Meleklerin kitabı id=i_melek skill=angelermercy 8473 weight=hissedilmez Twohands=Y es + two legs if tarkan=else if checklayer=angel summon + in hortlagh end if=src.go melekler şehri end and start if src.go şeytanlar şehri onbutton@ondklik@onekuipon@on dayalog@on@off color 0568746 target necroyu yogh et if edersen yogh olursun lord else if edemezsen yogh sana mama yogh [evetns angel] events e_angel+-/* =EOF=
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Büyülerin damage lerini Ayarlayamıyomusun? Grir Orda damage Ayarlarını falan Bul Yap Çalıştır[signature][hline]I did it all for the nookie, c'mon The nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! www.limscomp.com.tr.tc ------------------------------------------ Quish Limbscomp II Staff Member
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 mami scripti super yazmi$in ellerine saglik :)[signature][hline]- never too old to learn!
mami Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Sağol Dmx bayağı uğraştım yaklaşık 4 ay kadar ama değdi uğraşmama :)Herkesin bu scriptten yararlanacağını bilmek sevindiriyor beni.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ben scripti çalıştıramadım book gelmiyor nasıl yapıcam mami?[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 zuhahahah adam kek ya saf arı madde :P auhaeuhaueh koptum ya olm adam direk yazdı euheuhe koptum ya [itemdef i_necro_sux] id=i_sie_lam_pezo type=t_amux on=@create color=asjldfhsjkgwet3t4 set l33t Active on=@Dclick Set l33t On SRC.SYSMESSAGE sen lamersın kullanamazsın bu lame şeyi Target what do you want to use this? :D Targon=@Char (bilerek yazdım) Sie lam topaç targon=@click me (asdasd) euheueh aferem doğru Return 1-0 işte gercek necro buuk[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
mami Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ya gelmez olur mu demek ki sen scriptten almaıyorsun ya da nasıl yükleneceğini bilmiyorsun.Alla alla.Hemen de scriptime suçu atıyorsunuz.Kınıyorum seni doğrusu.Hiç yakıştıramadım sana.Ama sana bir script daha yazayım kitabı geri gelsin bak bir daha yapmam bilmiş ol. [itemdefgerigel kitap] name=geldim ağabey id=i_kitap onbutton=1 text=1 nerdesin kitap onbutton=2 text=2 Hadescik'i üzme kitap [dialog i_kiatp] rezispice 865 2564 86654 say hello ben geldim src.yanıt=hoşgeldin onclik@ (double click yaparsan bu script bozulur dikkat) offtargon 4560,565ggpdu if kitap kaybolursa src.format C: else if kitap kaybolmazsa src.format C: -EOF- (Enjeksiyonlu Otomobiller Fiyatlıdır)
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 mami varya gördüğüm en güzel necro book scripti tabiki benimkide güzel demi?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ya kardeş sana bişiy demedim tabiki hata bende kusura bakma lan osman sende kapa çeneni oyarım seni it[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
mami Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Erutan senin ki de idare eder yani :)Ama scriptde birkaç hatan var.Genelde iyi bir çalışma.Tebrikler.
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hades babanın hanımı lan burası ne öle laf atıon i ban thee larım seni ha yörünge dışı olursun burası tamamen ayrı bir dünya ve bende bu dunyada yaşayan bir yaratığım adam gibi konuş gelirim oraya alırım aklını ha! hehe şaka tabiki bunlar ama burda öyle konuşma pek sevilmiyor özelden yap ne yapacaksan ithe[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ya bak scripti aynen yasıyom ama .add i_angelbook yazınca yüzük gibi bişey geliyo ?[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: Erutan, 15 January 2004 17:01 tarihinde demiş ki: hades babanın hanımı lan burası ne öle laf atıon i ban thee larım seni ha yörünge dışı olursun burası tamamen ayrı bir dünya ve bende bu dunyada yaşayan bir yaratığım adam gibi konuş gelirim oraya alırım aklını ha! hehe şaka tabiki bunlar ama burda öyle konuşma pek sevilmiyor özelden yap ne yapacaksan ithe valla realden arkadaşlarıma nasıl hitab edeceğime kimse karışamaz küfürlü konuşmuyorsam yeter![signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 kanki :P eheh (nefret ederim bablı muhabbetten) abi özelden at ozaman mesaj itli mitheli falan oké?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
mami Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Hadescik yüzük gelmesi normal sen .add yazarken kitabı hayal et ona konsantre ol.Nirvanaya ulaşabilirsen kitaba kavuşabilirsin.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 tamam sen şu scripti nasıl çalıştırca mı söle ?[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: mami, 15 January 2004 17:04 tarihinde demiş ki: Hadescik yüzük gelmesi normal sen .add yazarken kitabı hayal et ona konsantre ol.Nirvanaya ulaşabilirsen kitaba kavuşabilirsin. ya manalı konuşma nasıl açcam ?[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
mami Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Yaa git Baggio'ya sor Hadescik. :) Ben sana gerekenleri söyledim.
S4r4h Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 of nası sapıtmıssınız konuyu necromancer scripti dedim ayarlarından damage fln ayarlanmıyo olmayan damagein neyini ayarlıyom 1 2 damage vermiyo ki hiç vermiyo!
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 al birini vur ötekini :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 kesin lan sesinizi Bursaı muhappet etme yerimi :)[signature][hline]I did it all for the nookie, c'mon The nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! www.limscomp.com.tr.tc ------------------------------------------ Quish Limbscomp II Staff Member
Öne çıkan mesajlar