SbNN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hangisini tavsiye edersiniz. Nikon D40x almak üzereyim . Bir bildiğiniz söylemek istediğiniz bir şey bir öneri varsa çekinmeyin buyrun . Nikon d40x canon 350d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hmmm, dslr hakkında çok araştırmam olmadı ama bildiğim bişe var, dslr de nikon, compact da canon iyi diyorlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 350d derim 40x yerine de sen bilirsin. ben de d80 ile 400d arasında kaldım da, tr den almayı düşünmüyorum çok pahalı. birine getirtmem lazım, yarı fiyat ya çoğu yerde tax free alınca bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ayrıca o resimde koyduun Rebel XT anca Nikon d70 ile kıyaslanır d40x az gelir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 objektif daha önemli. ama d40x'i beğenen pek olmamış. canon objektifleri ise pahalı baya. d80 tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 350D'nin dengi D40x değil D40. D40x'in asa ve megapiksel dışında hiçbir farkı olmamasına rağmen sağlam bir fiyat farkı var. 350D'in en büyük eksisi spot ölçüm olmaması. Buna ilave olarak ekranıöbür makinelere kıyasla ufak, çözünürlüğü de az. Nikon'da ise uyumlu lens bulma sorunu olduğundan bahsediyorlardı. Ben onların yerine pentax k100d super aldım. Eğer daha fazla param olsaydı 400D veya dengi bir makine alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ablam nikon d40 kullanıyor, son derece memnun. aleti bir aralar inceleme fırsatım olmuştu gerçektende güzel bir alet. alırsan memnun kalacağına eminim. sonuç olarak nikon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 arcane said: Ben onların yerine pentax k100d super aldım. Eğer daha fazla param olsaydı 400D veya dengi bir makine alırdım. foto makinalarına bakarken bu aleti bayagı bi övmüşlerdi. özellikle foto işine yeni giriyosanız ve lenlslere çok para vermeyecekseniz biçilmiş kaftan diyolardı. memnun musun makineden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 D40'la sadece D40'a özel objektifler kullanılabiliyordu sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ben sanırım bu gidişle 400d alacam. artık araştır araştır gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 foto makinalarına bakarken bu aleti bayagı bi övmüşlerdi. özellikle foto işine yeni giriyosanız ve lenlslere çok para vermeyecekseniz biçilmiş kaftan diyolardı. memnun musun makineden? Memnunum valla. 400D'yi de deneme fırsatım oldu. 400D'de default objektifte netlik halkası hissiyat olarak kötü olsa da ince ayarı vermek daha kolay. Yazılımsal olarak bariz bir üstünlüğü var. Tabii arada en aşağı bir 500 ytl fiyat farkı olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 400D'de ingiltere'de 1.000 YTL, Amerika'da 850-920 YTL. Türkiye'de? 1.700 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar