Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rifleman olmak icin bir neden...

Arnaviscaa

Öne çıkan mesajlar

E kusura bakmayın ama hösst yani...

Bu nedir abi mind poison bi de -1de yani. Bize niye çıkmaz kardeşim böyle silahlar???

Uhuhuhuh :(

Yaw ben bi de riflemani surrender etcektim etmiim mi şimdi? Ya böyle silahlar düşerse bana loottan ozaman ne halt etcem? (Bi daha kasarım ne var ki yani, :-P kendi kendime cevap verdim ama neyse)[signature][hline]
8-)
Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Abi vardır olmaz olur mu, şööyle 30 mind costlu 4 speed, 900 damage bi T21 çok şugar olurdu, ööle poisona falan da ihtiyaç yok yani. :-D

Asıl ben 500 damageli vibroknuckler istiom, bi NSden düşse böyle bişi diğer ablaları üstünde test edecem...[signature][hline]
8-)
Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw walla ben flame throwerla single flame 2'de 6000'nin üstünde vurabiliyom, yetiyoda artiyoo.. Ustune bi de on fire oluyo yaratik/insan.. Bal kaymak.. Rifleman delikanli adama ters öle uzaktan atis filan hehe[signature][hline]Bowabe lives in Mos Elsewhere/Tatooine in Bria Server and is a Grenadeer & CH..
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam iste.. Flame Single yaparken 0-15 metre arasinda olman gerekir.. Di$e di$, kana kan :) Rifle olayinda sen anasinin gozunden atis yapiyon, onde elemanlar can cekisiyo.. Yakisir mi delikanli adama ehehe[signature][hline]Bowabe lives in Mos Elsewhere/Tatooine in Bria Server and is a Grenadeer & CH..

[Bu mesaj Bowabe tarafından 15 January 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen genelde bos zamanlarinda nuna filan avliyon heralde ehe.. Extrem bi ornek olarak Krayt Dragon'un ne kadar hizli hareket ettigini ve ne kadarlik bi alana damage verdigini biliyomusun?(Rally'si var bilmemnesi var) Ayrica diger creaturelar atak veren sirf sen kalirsan direk kafayi sana ceviriyolar.. Adami olece yamultuyolar hehe.. Ve yine ayriteyen hayvanin dibine girip alev verip kacmak cogu zaman kolay olmuyo.. Neyse yaw cok uzadi.. Delikanlilik olayindan vazgectim :P Ikisi de guzel meslek binaleyn.. Iyi combatlar..[signature][hline]Bowabe lives in Mos Elsewhere/Tatooine in Bria Server and is a Grenadeer & CH..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...