Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 http://img13.photobucket.com/albums/v38/Morricone/screenShot0075.jpg[signature][hline]Teras Kasi Master / Blade Master / Master Brawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ya 34 mind isteyen bi rifle olsun acık daha kötü olsun razıyım bu ne be ![signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 E kusura bakmayın ama hösst yani... Bu nedir abi mind poison bi de -1de yani. Bize niye çıkmaz kardeşim böyle silahlar??? Uhuhuhuh :( Yaw ben bi de riflemani surrender etcektim etmiim mi şimdi? Ya böyle silahlar düşerse bana loottan ozaman ne halt etcem? (Bi daha kasarım ne var ki yani, :-P kendi kendime cevap verdim ama neyse)[signature][hline] 8-) Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 eh be tam aradıgım silah mind poisonlı rifle ya o t21 çıksın yada böyle bişey acaba bu uber lootların jawa rifleları var mı :P[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Abi vardır olmaz olur mu, şööyle 30 mind costlu 4 speed, 900 damage bi T21 çok şugar olurdu, ööle poisona falan da ihtiyaç yok yani. :-D Asıl ben 500 damageli vibroknuckler istiom, bi NSden düşse böyle bişi diğer ablaları üstünde test edecem...[signature][hline] 8-) Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Yaw walla ben flame throwerla single flame 2'de 6000'nin üstünde vurabiliyom, yetiyoda artiyoo.. Ustune bi de on fire oluyo yaratik/insan.. Bal kaymak.. Rifleman delikanli adama ters öle uzaktan atis filan hehe[signature][hline]Bowabe lives in Mos Elsewhere/Tatooine in Bria Server and is a Grenadeer & CH.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 15m ile 64m'yi karsilastiriyosun yanliz farkindaysan..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Tamam iste.. Flame Single yaparken 0-15 metre arasinda olman gerekir.. Di$e di$, kana kan :) Rifle olayinda sen anasinin gozunden atis yapiyon, onde elemanlar can cekisiyo.. Yakisir mi delikanli adama ehehe[signature][hline]Bowabe lives in Mos Elsewhere/Tatooine in Bria Server and is a Grenadeer & CH.. [Bu mesaj Bowabe tarafından 15 January 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ne dise disi kana kani ulan bastinmi 1.8k damage veriyosun zaten (playerlara) TK desen tamam dicem adam tekme tokat girisiyo rifleman delikanli degilse commando da degil :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Sen genelde bos zamanlarinda nuna filan avliyon heralde ehe.. Extrem bi ornek olarak Krayt Dragon'un ne kadar hizli hareket ettigini ve ne kadarlik bi alana damage verdigini biliyomusun?(Rally'si var bilmemnesi var) Ayrica diger creaturelar atak veren sirf sen kalirsan direk kafayi sana ceviriyolar.. Adami olece yamultuyolar hehe.. Ve yine ayriteyen hayvanin dibine girip alev verip kacmak cogu zaman kolay olmuyo.. Neyse yaw cok uzadi.. Delikanlilik olayindan vazgectim :P Ikisi de guzel meslek binaleyn.. Iyi combatlar..[signature][hline]Bowabe lives in Mos Elsewhere/Tatooine in Bria Server and is a Grenadeer & CH.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 anahtar kelime "heavy armor pierce" oluyor burda...bazuka mi? onun charge i var ve accuracy mod lari rezil tufeklerle karsilastirilinca :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar