Draven Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 lol horace, ne sarkiymis desene, en azindan neseli olmusler. bende bitane biliyorum, adamin biri balkondan disariya iserken elektrik teline dogru isemis ve elektrik carparak olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ya ne diim.Allah ölümünde hayırlısını -ve düzgününü- versin[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XlendaR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ahahah oldum ya, bir kismini onceden duymustum ama olsun yine de cok komik :))[signature][hline]------------- Xarr-Amn Xli'leith -Eclipse- RoA/XlendaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ya neden hep Türklere mahsus ölümler var.. neden fansızların inglizlerin letonyalıların nasıl öldüğüne bakmıyoruz? ulan bi biz mi ölüyoruz? onlar neden ölmüyor? yetkililere sesleniyorum traji-komik ölmeyen Türk yapsınlar..[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 gavurlardada var tabii kediyi mikrodalgada kurutmaya çalışırken kedinin patlaması(ısıtan ölse idi sevinirdim:) ) Jack ass taklit ederken ölenler yada çok bulamadım azmı ölüyorlar ne? dengelemek lazım esası*!dolabına doğru seyirtir*[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 cep tlf ile konuşurken evinin arka bahçesindeki uçurumdan düşen biri vardı yabancılardan... *!yardım ettiğini düşünür,gülümser...*[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Gavurlarda daha güzelleri var :) Burdan buyrun: www.darwinawards.com[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Darwin awards'da birtane çok komik vardı: Adamın teki Avusturalya'da bir grupla beraber kamp yapıyormuş. (Etraf büyük kanyonlar uçurum vs..) Adamın cep telefonu çalmış,cep telefonuyla konuşurken yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlamış. Büyük kanyonun ucuna geldiğine uçmuş aşağı bizimki :D Adam öyle biryere uçmuş ki,adamın cesedini bile alamamışlar ordan[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Su Karabuk olayini duydum. Kucuklugumde Karabuk te yasardik biz, babam anlatirdi devamli.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Yurdum insanının ölümü bile kendine has işte :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Chemical, 14 January 2004 02:24 tarihinde demiş ki: gavurlardada var tabii kediyi mikrodalgada kurutmaya çalışırken kedinin patlaması(ısıtan ölse idi sevinirdim:) ) Simdi o kedi olayi bir hemsire tarafindan yapilmis ve sonucunda yüklü tazminat almistir,micro dalga firinin yapimcilarina neden canli hayvan kurutmayiniz gibi bir ibare koyulmuyor guide'a şeklindeki dava ile kuvvetle muhtemel kasten yapılmış ve başarılı olunmuş bir eylem.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 okul tuvaletindeki müdürün yeni silinen yerlerde kayıp düşmesi ve biyerine vileda sapı girmesi..[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bunlar ancak turkiye'de olur zaten.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: BlackRose, 20 July 2002 22:01 tarihinde demiş ki: Bir iscinin 600 tonluk press makinasinin arasindan emeklemek suretiyle gecerek ucundaki 2450 santigratlik firinda sigarasini yakmaya calismasi. (KarabükDemir Çelik Fabrikalari) [hline]Myles `Kwama` Peak, level 36 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, level 64 -drunken- engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) OHA YA .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 1 ay kadar önce bir araba patlamıştı ankara'da ufak bir patlamaymış ama araba yanmaya başlamış.kadının teki arabanın yanmasını seyredeyim diye balkondan fazla sarkıp düşmüş. bir de iki adam evi taşıyolarmış biri balkondan eşyayı atıyor öteki tutup yere koyuyor akabinde adam aşağı buzdolabını atıyor ve aşağıdaki adam yaralanıyor. sonra verilen demeçler şöyleydi: baktım ne atsam tutuyor buzdolabını da tutar diye düşündüm öteki de şey diyor hala : çok hızlı attı ondan tutamadım[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ben şeyi biliyorum: said: ölüdenizde güneşlenen grubun üstünden Kamil Koç otobüsü geçmesi sonucu ölüm... said: [signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yarıldım :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Numb Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Atm makinasındaki ceyran kaçağı yüzünden elektrik çarpması sonucu öeln birisi vardı.. süperdi..[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -banShee- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bide yine yurdum insanının meşhur son sözleri vardı. dierlerini hatırlamorum ama bitanesi şeydi 'aya bak aya kamyon farı gibi'[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: BabacumMostors, 14 January 2004 02:22 tarihinde demiş ki: yetkililere sesleniyorum traji-komik ölmeyen Türk yapsınlar.. -hanım babacum yeni model türk istedi gel bakayım yanıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 "mideye kaçan sineği agızdan sheltox sıkmak suretiyle oldurmeye çalışmak" pueahuhaehaeuuaehuahehuahheauhehauhuehuhaeuhaheuhaeu biz turkler alem adamlarız ölümümüz bile :D :D :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Numb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 eha evet son sözleri var. süper bi taneside şuydu.. Hayvanat bahçesinde :'' Hamza abü bah bıyıklarıyla okynuyorum ama genede bişey yapmıyor..'' nıhaıhaıhahuahuaha.[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yarıldım :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Atm makinasındaki ceyran kaçağı yüzünden elektrik çarpması sonucu öeln birisi vardı.. süperdi..[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bide yine yurdum insanının meşhur son sözleri vardı. dierlerini hatırlamorum ama bitanesi şeydi 'aya bak aya kamyon farı gibi'[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: BabacumMostors, 14 January 2004 02:22 tarihinde demiş ki: yetkililere sesleniyorum traji-komik ölmeyen Türk yapsınlar.. -hanım babacum yeni model türk istedi gel bakayım yanıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 "mideye kaçan sineği agızdan sheltox sıkmak suretiyle oldurmeye çalışmak" pueahuhaehaeuuaehuahehuahheauhehauhuehuhaeuhaheuhaeu biz turkler alem adamlarız ölümümüz bile :D :D :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 eha evet son sözleri var. süper bi taneside şuydu.. Hayvanat bahçesinde :'' Hamza abü bah bıyıklarıyla okynuyorum ama genede bişey yapmıyor..'' nıhaıhaıhahuahuaha.[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar