Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türklere mahsus ölümler...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

ya neden hep Türklere mahsus ölümler var.. neden fansızların inglizlerin letonyalıların nasıl öldüğüne bakmıyoruz?

ulan bi biz mi ölüyoruz?
onlar neden ölmüyor?

yetkililere sesleniyorum traji-komik ölmeyen Türk yapsınlar..[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sosyal ağlarda paylaş

gavurlardada var tabii
kediyi mikrodalgada kurutmaya çalışırken kedinin patlaması(ısıtan ölse idi sevinirdim:) )
Jack ass taklit ederken ölenler
yada çok bulamadım
azmı ölüyorlar ne? dengelemek lazım esası*!dolabına doğru seyirtir*[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Sosyal ağlarda paylaş

Darwin awards'da birtane çok komik vardı: Adamın teki Avusturalya'da bir grupla beraber kamp yapıyormuş. (Etraf büyük kanyonlar uçurum vs..) Adamın cep telefonu çalmış,cep telefonuyla konuşurken yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlamış. Büyük kanyonun ucuna geldiğine uçmuş aşağı bizimki :D Adam öyle biryere uçmuş ki,adamın cesedini bile alamamışlar ordan[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 14 January 2004 02:24 tarihinde demiş ki:
gavurlardada var tabii
kediyi mikrodalgada kurutmaya çalışırken kedinin patlaması(ısıtan ölse idi sevinirdim:) )

Simdi o kedi olayi bir hemsire tarafindan yapilmis ve sonucunda yüklü tazminat almistir,micro dalga firinin yapimcilarina neden canli hayvan kurutmayiniz gibi bir ibare koyulmuyor guide'a şeklindeki dava ile kuvvetle muhtemel kasten yapılmış ve başarılı olunmuş bir eylem.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 20 July 2002 22:01 tarihinde demiş ki:
Bir iscinin 600 tonluk press makinasinin arasindan emeklemek suretiyle gecerek ucundaki 2450 santigratlik firinda sigarasini yakmaya calismasi.
(KarabükDemir Çelik Fabrikalari)
[hline]Myles `Kwama` Peak, level 36 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans
Demarcus `Soth` Cradddock, level 64 -drunken- engineer of rubi-ka 1 clans
CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )

OHA YA .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay kadar önce bir araba patlamıştı ankara'da ufak bir patlamaymış ama araba yanmaya başlamış.kadının teki arabanın yanmasını seyredeyim diye balkondan fazla sarkıp düşmüş.
bir de iki adam evi taşıyolarmış biri balkondan eşyayı atıyor öteki tutup yere koyuyor akabinde adam aşağı buzdolabını atıyor ve aşağıdaki adam yaralanıyor.
sonra verilen demeçler şöyleydi:
baktım ne atsam tutuyor buzdolabını da tutar diye düşündüm
öteki de şey diyor hala : çok hızlı attı ondan tutamadım[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...