fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sevgili patiler, bu akşam nartanesi ile birlikte yeni bir programa başlıyoruz. Adı Adem ile Havva olacak. Birçok konudan sohbet edebileceğimiz gibi, sizden gelecek soruları da dilimiz döndüğünce cevaplamaya çalışacağız. Aynı konu üzerine hem bir bayanın hem de bir erkeğin görüşlerini merak ediyorsanız sorularınızı bekliyoruz efendim. Bu akşam saat 18.00'da görüşmek üzere. Not: Yayın saatine kadar bu başlığın altına sorularınızı veya konuşmamızı istediğiniz konuları yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yayına nerde başlıyonuz ? paticik fm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Evet tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben yanlışlıkla program listesinden opera web browserı seçtim yanlışlıkla şimdi on tuşuna bastığımda yazılar çıkıyo bişey olmuyo ip girerek falan dinleme imkanım var mı ? media playerdan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 http://212.175.238.73:8000/listen.pls adres bu yanlız media playerdan hiç denemedim. Ancak bunu winamp'de adres girip denersen çalması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fedaykin beycim evlilik üzerinebiraz konuşsanız ne tatlı olur =) böyle aşktan falan söz etseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 harbiden guzel olur falla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar