Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notebook klavyesi/tuşu nasıl değişir ?

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Şimdi sorduğum nasıl sökerim yenisini takarım değil. Herşeyden önce derdimi yazayım; sinirlendiğim bir anda biraz hor davrandım ve D tuşum fırladı yerinden. Tekrar düzgün takamadım. Baktığımda tuşu tutan minik iki parçadan birinin kırıldığını gördüm. Bu tuşun değişmesi lazım yani.

Diğer yandan klavye de oldukça eskidi. Üstündeki yazılar falan silindi. Çok pahalıya gelmeyecekse olduğu gibi klavyeyi değiştirmekte isterim.

Bu konudaki bilgilerinizi ve önerilerinizi yazar mısınız ? Ne yapayım ? Gidip alın buna yeni klavye takın mı diyeyim ? Kullandığım aletin fiyatı şu anda 600 lira ya ediyor ya etmiyor. Kalkıp 100 lira falan verirsem klavye için çok oturur içime ama diğer türlü de iş yapamıyorum. Harici klavye aldım bağladım fakat bir türlü rahat edemedim. Dahası işe başlayınca notebook + harici klavye ile gidip gelmek komik olur.

Derdime bir çare ...
Sosyal ağlarda paylaş

usb klavye aldım şu anda onu kullanıyorumda eskisi kadar rahat değil. elimi hemen aşağı kaydırıp touchpad'i kullanamıyorum mesela.

aynı zamanda birde usb mouse'um var tabi ama o anda hangisi rahatıma gelirse onu kullanıyorum ben. ama bir çok durumda -mouse'u birazdan azıcık aşağı kaydırıcam mesela- touchpad ilaç gibi geliyor. harici klavye sux yani.

ha diyeceksiniz ki laptop'ın üstüne koy diğerini, koydum. yalnız slim klavye olduğundan çatır çutur laptop'ın diğer tuşlarına bastıyor bu sefer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...