calimero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 nedir bu elektroşokun olayı. nasıl iyileştirir psikolojik sorunları olan bir bireyi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 eöh hala yapılıyormu ya? insanlık dışı bir yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hayırdır yaptırmayı falan mı düşünüyorsun?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 fizik tedavi de yapılan,küçük şoklardan mı bahsediyorsunyoksa sorgulamada da sık kullanılan işkenceden mii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 adam nasıl iyileştirir diye sormuş sence hangisinden bahsediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yok ya gecen the jacket i izlerken orda bi çocuğa uyguluyolardı fln. ne gibi durumlarda ve de nasıl işe yaradığını merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ben de requiem for a dream de görmüştüm, elemanın annesine yapıyorlardı hiçbir tedaviye cevap vermeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bi arkadasım var baskentte okuyan fiz tedavi de o anlatıyodu hoca zorla uygulama yaptırıyomus bazıları arkadaslarını yakıyomus falan die galiba bu olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 napıyo ki bu şok? hafızayı mı siliyor? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 format gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 naptigi belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 galiba cidden bişi yapmıyo? ediiiik: yazı yazamıyorum yaw alla alla mal oldum iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 a beautiful mind dada uygulanıyo şizofreni hastasına.bilmiyorum yararını yada zararını ama eski bi yöntem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sanırım bazı ülkelerde çok ağır şizofreni hastalarına halen uygulanmakta bu yöntem. beynin kendisini "reset" etmesini sağlıyo diye biliyorum. tabi kısa süreli hafıza kaybına da yol açabiliyor. six feet underda izlemiştim tabi ne kadar doğrudur bilemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 onurdolar said: adam nasıl iyileştirir diye sormuş sence hangisinden bahsediyor? walla emniyette de tedavi amaçlı kullanılıyor acayip hazıfa açıyormuş b12 den sonra elektroşok tedavisi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bizimkilerin hafızasını pek açmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Allah zihin açıklığı versin diyip te bi annenin çocuğuna bunu yapmasını hayal bile edemiyorum eheh sahip olsa Türk aileleri bu alete kesin olurdu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sizinkilere avrupa birliği sürecinden sonra tedaviyi uygulamışlar herhalde, ben öncesinde çok işe yaradığını duydum, bildiğin bilmediğin herşeyi hatırlıyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Seksen öncesinden bizimkiler, elektriği severmişler diğer işkencelere göre daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 zannımca beyindeki elektrik akımlarını bir düzene oturtabilmek için. zaten bildiğim kadarıyla psikolojik sorunları olanlara değil nörolojik sorunları olanlara uygulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bakırkoyde arıf verımlı(paso esra ceyhana cıkan amca) bashekım olana kadar uygulanıyordu arıf verımlı zamanında ıse cok agır hastalarda baska bır alternatıf kalmayınca uyguladılar galıba beyındekı hucreler verı alıs verısını elektron transverı ıle yaptı ıcın bı sekılde beyıne elektrık vererek tedavı etmeye calısıyorlar hastayı gercı ben o kadar carpıldım, telefon hattı kablo tv hattı vs cekerken ama bı faydasını gormedım gecıcı uyusuklu dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 eksi linki wiki linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar