Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektroşok tedavisi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanırım bazı ülkelerde çok ağır şizofreni hastalarına halen uygulanmakta bu yöntem. beynin kendisini "reset" etmesini sağlıyo diye biliyorum. tabi kısa süreli hafıza kaybına da yol açabiliyor.

six feet underda izlemiştim tabi ne kadar doğrudur bilemem :P
Mesaj tarihi:
onurdolar said:
adam nasıl iyileştirir diye sormuş sence hangisinden bahsediyor?
walla emniyette de tedavi amaçlı kullanılıyor acayip hazıfa açıyormuş b12 den sonra elektroşok tedavisi diyorlar
Mesaj tarihi:
Allah zihin açıklığı versin diyip te bi annenin çocuğuna bunu yapmasını hayal bile edemiyorum eheh sahip olsa Türk aileleri bu alete kesin olurdu. :D
Mesaj tarihi:
sizinkilere avrupa birliği sürecinden sonra tedaviyi uygulamışlar herhalde, ben öncesinde çok işe yaradığını duydum, bildiğin bilmediğin herşeyi hatırlıyormuşsun
Mesaj tarihi:
zannımca beyindeki elektrik akımlarını bir düzene oturtabilmek için. zaten bildiğim kadarıyla psikolojik sorunları olanlara değil nörolojik sorunları olanlara uygulanıyor.
Mesaj tarihi:
bakırkoyde arıf verımlı(paso esra ceyhana cıkan amca) bashekım olana kadar uygulanıyordu arıf verımlı zamanında ıse cok agır hastalarda baska bır alternatıf kalmayınca uyguladılar galıba

beyındekı hucreler verı alıs verısını elektron transverı ıle yaptı ıcın bı sekılde beyıne elektrık vererek tedavı etmeye calısıyorlar hastayı

gercı ben o kadar carpıldım, telefon hattı kablo tv hattı vs cekerken ama bı faydasını gormedım gecıcı uyusuklu dısında
  • Yeni Oluştur...