deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yeni yeni bir sürü kart gelmiş, tribal hedeler gelmiş, giant hödöler gelmiş, faerie diye insanı magicten soğutan kartlar gelmiş. Bu nedir ya? 3 gündür deck yapmaya çalışıyorum bir dünya deck yaptım hiç biri bir şeye benzemiyor :/ . Bir de mwsde resimler de yok zaten karsıdaki adam bilmediğim bir kart indiriyor yere özelliklerini anlayana ne yapacağını kestirene kadar bir bakıyorum gg olmuş :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 lorwyn setini genel olarak anlamak için lorwynin theme decklerini incele, yararı olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ya baktım onlara da ne biliyim, zamanında mono red burn oynardım, şimdi yalan olmuş sanırım. Hep sinsi sinsi işler peşinde deckler. Neyse bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hahaha biri oyundan soğutan faeriemi dedi :)) yarında istermisin oyun atalım (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sen gel msn'e de atalım 2-3 el. Elbet olacak bu deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 tribal decklerle oynamak zevkli ama ya alışıyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Eee tunca yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ben başladığım gibi devam edeyim turnuvada da :P Kavrayamadım faerieleri triballeri, planewalkerleri 2-3gün çalışmayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar