sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 top kalecinin üstüne gidiyor neredeyse yani. doğruya doğru. neyse sen gül kendi kendine tartışacak halim yok. gül gül belki problemlerinden kurtulmanın en iyi yolu budur[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 halı saha macında yarı sahadan zımbaladım sol 90 a astıydım onu unutmam dierleri fani seyler yok hagi atmıs yok sergen çakmış atıcaklar tabi ileri ne para kazanıyolaar onemli olan benim gibi amatör yeteneklerin yaptıkları öhöm[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 unutamadıgım gol galatasaray-at.bılbao macı dakka 90 1-1 mac hadı solla ceza alanı solundan bı koyuyooo gooollll... tam doksana derler ya ıste ole :)[hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar! [Bu mesaj MoMo tarafından 31 December 2003 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ay bu da tam 90'a dedi aahuahuah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 90'ın 15 cm altına gitmiş olsun senin hatrına ama bu o golün çok güzel bir gol olması ve 90'a gitmiş olması gerçeğini değiştirmiyorki takmış 90'a, hemde falsolu takmış, hatta üstüne 90+1'de maç berabere iken takmış bu anlamını 10 kere arttırır golün[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ben zaetn çok güzel bi gol diyorum ama 90 ile uzaktan yakından alakası yok.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 çok yakından alakası var yaklaşık 15 cm uzak sayılmaz[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 abi 90 demek için milimle köşeye mi girmesi mi lazım anamadım ya öyle girse bu sefer 30 mm eksik oldu 90 sayılmaz dersiniz hasta edersiniz adamı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Burası istediğin gibi argo kullanıp seviyeyi düşürebileceğin forumlardan değil.Seviye plz b@b the k3nk/Nukem_Verite [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 01 January 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Sevıyesızlesmeyelım.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Hmm Gun 6 Kasım ... Mactayım FB-GS macı hani me$hur olan, ilk gol oldu kale arkasındayız babamla, yanıma bakıyorum babamın ustunde biri 50 ya$nda adam olup gitcek umrunda diil gooooool diye sewiniyor.. Babaa dikkaat diye bagıramadan ustume 2 ki$i du$uyor ust kattayız ... 3 Golu alt katta seyretmeye ba$lıyoruz 4-5 gol'de yukarı cıkamadık, yukardan adamlar du$uyordu hatırlarım ... 6 golu yukardan izleyebildik ama babamı kaybediyordum az daha .[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Bende numaralıdaydım o macta, gollerden sonra 6-7 basamak asag dusuyordum. Son golde arkadasları bulamadım zaten, telefonla bır yere bulusmustuk :D[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CEKENDIRSIN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Hakaret içeren 1 tane daha msg attığın anda spor bölümüne yazma hakkını elinden alacağım Aşağıda yaptığın hatalar var : 1-)Büyük harfle yazıyorsun 2-)Üslübun çok terbiyesiz 3-)PATİCİKTE KİMSEYE HAKARET EDEMEZSİN 4-)PATİCİKTE KİMSEYE HAKARET EDEMEZSİN anlayacağını pek sanmıyorum ama yazayım dedim/Nukem_Verite [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 01 January 2004 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ya adamn hala 90 değil diyo yaw. abi sabo sana katılıyorum ama gülmekten.:lol: sorunlarımınn hepsi uçtu gitti sayende.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: Ra_d, 01 January 2004 02:39 tarihinde demiş ki: ya adamn hala 90 değil diyo yaw. abi sabo sana katılıyorum ama gülmekten.:lol: sorunlarımınn hepsi uçtu gitti sayende.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim ya sen futboldan, 90'dan falan hiç bi şeyden anlamıyosun. sen kendi cahilliğine gülüyorsun farkında olmadan budur[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 feci cahilim abi.acayip cahilim yani böle paçalarımdan damlıyo cahillik. ama ben hala sana gülüyorum. :)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 az once euro sport da sampiyonlar liginin bu sene icerisinde ki en guzel 50 golu gosterildi.hakan sukur 40 la 50 arasında 2 golun sahibi.ikiside juve ye attıgı goller.onun haricinde bizimkilerin golu yok ama yiyilen gollerde bayaa ust sıralardayız:)[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ben yiyilen gollerde bi tek beşiktaşın yediği bi golü gördüm 10 küsuruncu sıradaydı chelsea maçında herifin uçarak vole vurduğu gol .. başka bizim yediğimiz gol yok ben görmedim üst sıralarda[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ilk elli de beşe yakın var.neyse bosver...[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 abi ama ordada bence sergen'in chelsea'ye attığı gol olmalıydı.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: jankis, 01 January 2004 13:22 tarihinde demiş ki: ben yiyilen gollerde bi tek beşiktaşın yediği bi golü gördüm 10 küsuruncu sıradaydı chelsea maçında herifin uçarak vole vurduğu gol .. başka bizim yediğimiz gol yok ben görmedim üst sıralarda[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) lazio maçı ve röveşata olmasın ? ;)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: fizban, 01 January 2004 14:24 tarihinde demiş ki: arkadaşlar o gol valla 90 değil ya :) ya çoook güzel gol lafım yok da 90 değil :)[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage e adam cahil diyorum, göz yerine dötüyle seyrediyo diyorum ama anlamıyo ki :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 hayır izleme işlemini götümle yapmıyorum. :) ama sana gülme işlemini götümle yapıyorum :lol:[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 neyse sen nerenle gülersen gül psiklojik problemlerine anca öle çara buluyosun demek ki kaç kişi diyo 90'la alakası yok diye sen hala vır vır öt. ha tabi bi de gül canım.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 komik insan iki kişi 90 derken, iki kişi değil diyo. :lol:[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar