Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 The band will continue for as long as theres good material in us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bu Axe baltası fi tarihinden beri death/black gruplarında çalmış, Opeth'e blast beat girer mi diyordum ki; said: And finally, how much evil blastbeat madness can we expect from Axe's evil alter ego 'Eric'? Wait and see! Röpörtajın tamamını okudum, biraz daha hoyratlaşacakları kesin. Bundan sonra prog rock yapıcaz, Damnation gibin olucaz dese daha çok sevinirdim ama sertleşirlerse de zerre şikayet etmem :) Damnation duruyor sonuçta, bir yere gittiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Deliverance tadında bir albüm olursa hoş olur bence, swedish death etkilerinin yanında bir okadar da prog/jazz etkileriyle, gerçi Axenrot gelince daha sertleşebilirler haklısın da, o ünik kalitelerini kaybetmesinler başka birşey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Tam gaz devam ediyor olmaları sevindirici. Ben de Deliverance tadında bir albümü tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ben de. ama gel gör ki, EFSANE DEVAM EDIYOR asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 my arms your hearse tadı pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mayh ya da morningrise pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mikael'in dediğine göre Axe aynı progressive rock geçmişine sahip olduğu için pure death yapmalarından korkmamıza gerek yokmuş. Ama sürekli olmasa da arada bir giren blast beat hoşuma gitmez değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Seçemiyorum 'Şu tad olsun bu tad olsun' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 farklı bişey olsun deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Axe'ın progresif rock geçmişi mi. Bloodbath - death metal Witchery - thrash/speed Nephenzy Chaos Order - Black/Death Nifelheim - Black/thrash Triumphator - Black metal Morgue - Death metal Satanic Slaughter - Black/death/thrash (oha) Blasphemous - black metal Çaldığı gruplar bunlar, yok progresif geçmişi falan. Adam katır kutur çalmış işte sdf. Grupların tarzları ve gruplar direk metal archives'tan copy paste, şu death değil bu black değil diye yazana saldırın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Tamam mikaele söylerim. Death/Black metal yapınca pink floyd dinlenmiyomuş derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ben dinlediği değil çaldığı grupları saydım yalnız, sen "dinlediği" kısmını eklememiş olduğundan dolayı da bilgilendireyim dedim. Progresif rock dinleyebilir, death metal yapıyor olabilir, bunda bir anormallik yok tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 opeth den lopezin ve lindgrenin gitmesinden sonra cacık olmayacağı kanaatindeyim, umarım yanıltırlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar