berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Arkadaşlar serverlarda bela haline gelen bazı sorunlar dll dosyaları ile halledilebiliniyormuş. Bende bu dll lere bir el atmak istedim, bu konuyu araştırmak istedim. Sorularımı yanıtlarsanız mutlu olurum. Spherede kaç tane dll kullanılabiliyor? Bu dll ler lag-takılma durumunu ne kadar etkiliyor, bu dll lerin tümü hazırmı? Yoksa yazılabiliniyormu-düzeltilebiliniyormu? Dll örnek leri için bir link verebilecek varmı? [Bu mesaj berkinyum tarafından 15 January 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 1 tane, winsock32.dll oda 55i'de[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ama win 98 de neden çalıştıramıyoruz ?[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bir kac eklenti dll daha var 98 icin onlari system klasorune koyarsan cali$ir. msvr**** gibi bi$i di *** kisimlarini hatirlamiyorum.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 su an problemi cozdum dll aktif fakat sphere.ini ayarlarını nasıl ve nereye yapıcaz ?[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Version=0.55i /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// General Information /////////////////////////////////////////////////////////////// [SPHERE] //extras (evo dll) homehomehomeenabled=0 //players can use home home home yellowivulnames=0 //invulnerable people have yellow names runspeed=10 //tiles you can cover on horseback in runtime runtime=1000 //time in which you can cover x tiles on horseback walktime=1000 //time in which you can cover x tiles on foot walkspeed=6 //tiles you can cover on foot in walktime badmsgdisc=1 //disconnect player if we get a bad msg eat from them AllowHarmSelf=1 //allow people to harm themselves with spells PickupCount=2 //Item pick up count PickupTime=500 //item pick up time FizzleMageryCastFix=1 //fix fizzle when you get hit RubberBandingFix=1 //fixes rubber banding but no running up and hitting KPatchColorSysMessage=1 //enabled/disable @color in message and sysmessage KPatchLogOut=1 //KPatch logout settings KPatchTriggers=1 //@callguards @itemdropon_cont @target_cansee @macro_opendoor KPatchTags=1 //name.prefix name.suffix name.alt name.hue AllowNewProf=0 //Allow new prof.txt, 80 max stat cap when creating characters DisableSubBagSell=1 //Disable selling items from sub bags ItemPickupEnabled=1 //Fast item pickup detection enabled SpeedHackEnabled=1 //Enabled speed hacked detection KillRegionStep=1 //stops @step from triggering in regions, lag reducer PetsFollowGates=1 //pets follow through gates KillLog=1 //kills spheresvc.log that gets created in random places on startup, NTSERVICE=0 LightFix=1 //Global light system test. ServName=xxx //Name of your Sphere shard şeklinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hata veriyor ?ERROR:(sphere.ini,18)Undefined keyword 'homehomehomeenabled' ERROR:(sphere.ini,19)Undefined keyword 'yellowivulnames' ERROR:(sphere.ini,20)Undefined keyword 'runspeed' ERROR:(sphere.ini,21)Undefined keyword 'runtime' ERROR:(sphere.ini,22)Undefined keyword 'walktime' ERROR:(sphere.ini,23)Undefined keyword 'walkspeed' ERROR:(sphere.ini,24)Undefined keyword 'badmsgdisc' ERROR:(sphere.ini,25)Undefined keyword 'AllowHarmSelf' ERROR:(sphere.ini,26)Undefined keyword 'PickupCount' ERROR:(sphere.ini,27)Undefined keyword 'PickupTime' ERROR:(sphere.ini,28)Undefined keyword 'FizzleMageryCastFix' ERROR:(sphere.ini,29)Undefined keyword 'RubberBandingFix' ERROR:(sphere.ini,30)Undefined keyword 'KPatchColorSysMessage' ERROR:(sphere.ini,31)Undefined keyword 'KPatchLogOut' ERROR:(sphere.ini,32)Undefined keyword 'KPatchTriggers' ERROR:(sphere.ini,33)Undefined keyword 'KPatchTags' ERROR:(sphere.ini,34)Undefined keyword 'AllowNewProf' ERROR:(sphere.ini,35)Undefined keyword 'DisableSubBagSell' ERROR:(sphere.ini,36)Undefined keyword 'ItemPickupEnabled' ERROR:(sphere.ini,37)Undefined keyword 'SpeedHackEnabled' ERROR:(sphere.ini,38)Undefined keyword 'KillRegionStep' ERROR:(sphere.ini,39)Undefined keyword 'PetsFollowGates' ERROR:(sphere.ini,40)Undefined keyword 'KillLog'[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yardım ![signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 demekki gerekli dll'ler sphere klasöründe yok. O konu üzerine yoğunlaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 mastermage spehere.inin deki satırlarda hatalar var[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ne gibi hata ?[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 oldu fakat acaip bir critical error veriyor cozmus diilim[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 21:51:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=09d34, in Main Loop böyle bir hata var Consolda git gide artiyor nedenini bulamadim bu konuda benden tecrübeli kardeslerden yardım bekliyorum :)[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 55ir2 yada 3 versiyonunu kullanman gerekli.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 sphere 55i de tek bir dll mi kullanıyoruz yoksa bu dll üzerinden kendi oluşturduğumuz dll leride aktif hale getirebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar