oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bi tane program var java runtime ile çalışan. xx.exe diyelim. ben bu arkadaşı çalıştırıcam ama aç dediğimde winzip çıkıyo unzip edim mi abi diyor. birlikte aç seçeneği de yok dosyada. unzip ettiğim şeyde de programı çalıştırabilecek bi exe yok. jar dosyaları var bi kaç tane. çalıştıramadım gitti programı ya. uzantısı değiştirip birlikte aç yaptım, hata alıyorum bu sefer de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 java runtime environment indirip konsoldan çalıştırman lazım. readmesi falan varsa tam komutunu parametrelerini falan da yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 jre var. consolu nasıl ve nerden açacam onu bulamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 O .exe dosyası büyük ihtimalle çalıştırılabilir arşiv dosyası. jar dosyalarını çıkarttıktan sonra çalıştırmak istediğin jar dosyasını java -jar hedehodo.jar şeklinde çalıştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tamam sorun hallolmuş. megerse C ye çıkarmak gerekiyomuş o arkadaşı. sonra ordan batch dosyasından çalıştırıyomuşuz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar