Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Bir ara servera gelip "Rab" a mayor durumu icin oy verebilir misiniz? Su an ki mayor uzun bir sure yoktu ve de olmayacak bu yuzden mayor degistirmemiz lazim. Oylariniza ihtiyac var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 lion ben hala gelip ev dikemedim bi ara halledek abi bay geldi hehe[signature][hline]Sansured by sad :) Sne v'knox eclipse FrF mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Novice: Merchant & Teras Kasi sanatcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mayor hanımın işleri çıkmasaydı çok rahat edecektik. Şu Rab Mayor olsun 10 tane militia yapicaz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 E hadi ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hmm görmemişim pardon. keşke özel mesajdan haber verseydiniz. bu aralar biraz dalgınlık var da... hemen giriyorum.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 girdim oy verdim ama hala 9 fark var. bizden explorer şu an aktif değil. onun oyunu değştiremeyiz. jiwa ve venoms'un evleri varsa onlara haber veririm. bizden başka kimlerin evinin olduğunu yazarsan elimden geleni yapmaya gayret ederim.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 isteyim su an dolayisiyla isim veremiyorum :( Etho, warmas vs. 5-6 kisi daha vardi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar