behran Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 pazar yani bu yazıyı yazdğım sırada oynuyan bölümde lisa uçak fuarına gelicek bi pilotu "o çok büyük biri körfez savaşında tam 70 cami yıktı" dedi gülerek hemen kapadım tv yi... bu kadar olmaz. yuh diyorum ve o diziyi protesto ediyorum izlemicem bi daha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 belkide bir göndermedir..[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 e klasik sp simsıns tribi işte böyle şeylere alıştık biz hep yapıyolar bunu sallamicaksin[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 abi orda gönderme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 alıngan olmamak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 9 yıllık bir diziye esprisi yüzünden küstah diyoresan araştırmadan laf atan bir kişi olduğuna kanaat getiririm direk. Simsons da, South Park da dünyadaki her şeyle dalga geçilir, fizban ın dediği ginbi hicve alınır herşey. Nasıl oluyor da satirik şiirler varsa, bu çizgi dizilerde onların eleştirme yollarıdır. Ve ordaki espride kesinlikle Türkler ile ya da İslam ile bir dalga geçme yoktu, her iki taraf da eleştiriliyordu. Ve dizinin çoğunluğunda tüm dünyayı eleştiriyorlar. Biraz araştırıp suçla bir dahakine[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 abi adam cami yıkılma esprisi war die izlemicem dio ya... kilise olsaydı böle bişi yapıcaını sanmıorum. müslümanım bu arada. ama ne alaka. gönderme olduunu anlaman lazımdı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 behran'ı linç edelim!!! ben urganı getiriyorumbiriniz sandalye bulsun biriniz de dar ağacı kursun!! tamam bir yanlış anlama olmuş affedelim gitsin bence[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Silthanas, 16 Mart 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu dizi cahil cuheyla icin deil diyoruz anlatamiyoruz ki... gidin televole izleyin,ne biliyim biri bize dosuyor u izleyin.. öeahh sende uçup kişisel hakaret boyutuna getirme kimse hiçbirşeyi anlamak zorunda değil[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Geçende bbc izliyorum Türkiyeyle ilgili bir haber vardı alakasız ama meclis falan görüntülerde ne kadar kavuklu cübbeli tip varsa çekmişler. Yok bi çocuk 10 yaşında el arabası çekiyor kavuklu cübbeli etraftan geçenler çarşaflı yok yani utandığımdan değil ama bazı insanlar türkiye hakkında yanlış imaj sahibi oluyorlar.TV5 [fransız kanalı] 'nda da bir belgesel izledim. İstanbulda ne kadar gökdelen ne kadar güzel sahne varsa çekmiş mesela.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Türkün dostu türkdür diyorum ve susuyorum...[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hadi canım türkün dostu türktür gibi bi yaklasımda sacma yani.. en yagli kazığı gene kendi halkımızdan yemiozmu pehh dostlukmush.. türkün dostu türkü acarsak icinde türk kelimesi gecen hich bi ülke bizimle dost diil yane işlerine gelince dostlar belki yardım gerekince dostlar ama geri kalanında bilmiom.. en azından hükümet bazında diiller halk olarak bisi diemicem görmedim bilmiom işin komigi kıbrısta bile turk dusmanligi var diodu 4-5 ogrenci arkadasim bu cok komik vede dusundurucu geliodu.. baslari sıkısınca türkiye iyidir kraldır ama rahatlarken türkiyede kim canım olmuomu? en azından ben böle biliom[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ya cami den bahsediyor adam? köprüden veya şahıslardan veya başka bişiden değil... dinimizden bu konuda şaka olurmu? hiciv miş takılmaymış hah[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Sly-One, 16 Mart 2003 19:54 tarihinde demiş ki: abi adam cami yıkılma esprisi war die izlemicem dio ya... kilise olsaydı böle bişi yapıcaını sanmıorum. müslümanım bu arada. ama ne alaka. gönderme olduunu anlaman lazımdı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar ya kiliseyle ilgim yok.beni ilgilnedirmez kiliseyle söyledikleri çünkü o onun dini...... ne göndermesi ya neye gönderme yapıyo ya?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Silthanas, 16 Mart 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu dizi cahil cuheyla icin deil diyoruz anlatamiyoruz ki... gidin televole izleyin,ne biliyim biri bize dosuyor u izleyin.. sana en içten dileklerimi sunuyorum ENTEL da..ama[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Volfied, 16 Mart 2003 19:47 tarihinde demiş ki: 9 yıllık bir diziye esprisi yüzünden küstah diyoresan araştırmadan laf atan bir kişi olduğuna kanaat getiririm direk. Simsons da, South Park da dünyadaki her şeyle dalga geçilir, fizban ın dediği ginbi hicve alınır herşey. Nasıl oluyor da satirik şiirler varsa, bu çizgi dizilerde onların eleştirme yollarıdır. Ve ordaki espride kesinlikle Türkler ile ya da İslam ile bir dalga geçme yoktu, her iki taraf da eleştiriliyordu. Ve dizinin çoğunluğunda tüm dünyayı eleştiriyorlar. Biraz araştırıp suçla bir dahakine[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... ya adam cami yıktı diyo cami neyin simgesi? nedn fabrika demiyoda cami diyor? başka laf desin....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 behran sözlerine dikat et. ayrıca entel ne alaka ? seni aşmış o gönderme anlamamışsın sus bi de batırma burayı da.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 merak etme senin dinine laf etmiolar Sen yani söz konusu olan burda sana kim karışabilir sen müslümansın kralsın büyüksün ws... gönderme orda zaten bize diil o gereksizliği yapanlara hala anlamamakta direniosun. koru dinini sana düştü sanki. deiştir kanalı beğenmediysen uzatma burda da.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Her ne kadar gönderme olsada bende rahatsız oldum.Hicavdır,zarttır,zurttur banane kardeşim gitsin 70 tane buda heykeli yıksın,esprisi yapılamayacak kadar hassas bir konu bence.Zaten kabullendikten bir süre sonra bu espriler iyice artar,yozlaşma başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ehe ya zaten orda dalga geçilen orda yıktıkları camilerin we o savaşın kötülüğü kendilerini kötülüolar bi bakıma. hey gidi hey...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 cami diyor çünkü fabrika dese anlamsız olacaktı savaşta fabrika yıkarsan üretim durur veya radar istasyonunu uçurursun uçak sokarsın vs.. ama camii yıkarsan eline birşey geçmez saçma ve insanlık dışı olur ona değinmiş[hline]All of my life seems wasted So much is lost So much disharmony No voice of sympathy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bu yüzde geyiği ne ben anlamadım valla .[hline]All of my life seems wasted So much is lost So much disharmony No voice of sympathy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 eheh ben de anlamamıştım icq dan sorunca bi güzel açıklıo fiz.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Şimdi burada senin kutsal gördüğün şeyi yıkınca tü kaka oluyorda başkasının kutsal şeyini yıkınca normal mi oluyor. Cıh cıh cıhhh.... Hayatta hiç bir konu espiri yapılamayacak kadar ciddi değildir. Önemli olan o espirinin nerede, ne zaman ve ne şekilde yapıldığıdır. Ha biz hazımsız bir ülkeyiz, yapılan hiç bir espiriyi kaldırma yetisine haiz değiliz o ayrı konu. Bir işkence filmi olur hemen ayaklanırız, Türk polisi bunu yapmaz diye. Bir filmde bir hemşire yanlışlık yapar hemşireler ayaklanır bizde böyle hemşire olmaz diye. İşte bunun en güzel örneklerinden biriside burada. Bu arada unutmadan söyliyim o % meselesi mahkeme kararıyla sabittir. Adamcağız yalvardı zamanında beni lütfen dava etmeyin, kaybedeceksiniz ve bu mahkeme kararıyla onanacak diye ama laf dinletememişti rahmetli. said: Apache, 16 Mart 2003 22:12 tarihinde demiş ki: Her ne kadar gönderme olsada bende rahatsız oldum.Hicavdır,zarttır,zurttur banane kardeşim gitsin 70 tane buda heykeli yıksın,esprisi yapılamayacak kadar hassas bir konu bence.Zaten kabullendikten bir süre sonra bu espriler iyice artar,yozlaşma başlar. [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 simpson ve sp özellikle amerikan kültürü (tabi varsa cidden bir kültürleri :)) eleştiren yerden yere vuran deyim yerindeyse çok taşaklı diziler dünyadaki herşeyi eleştiriyorlar birçok kişide izliyor mesela bir bölümde amerikan kurtuluş savaşıyla öyle dalga geçiyorlardıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar